Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 14:58, 27 lis 2013

Gabi, okropne rzeczy piszesz! Aż mnie ciarki przeszły! Ja tam potrzebuję ciepłą wodę ale w basenie mnie jest zawsze zimno, kąpię się od wielkiego dzwonu w morzu M i Młode niech się taplają. I niech Młoda nie szczęka zębami (jak w kwietniu w Turcji Ostatnio mieliśmy grzany basen, było super (ale to Egipt, a tam przez chwilę nie pojedziemy bo mam stracha).

No nic, Czarnogóra na weekend majowy. Albo Słowenia. Albo Grecja. Za duży wybór. Mało mam czasu, żeby poszperać, w pracy dużo pracy, a wieczorem padam na twarz, wczoraj zasnęłam z Młodą przed 21wszą.. uch

pozdrawiam!!
Lylly 21:48, 27 lis 2013

Karolinko, zgapiłam od ciebie kucyki z trawek. Komicznie teraz wyglądają Na Święta, wstążki może dostaną
popcorn 21:56, 27 lis 2013

Judyto, bardzo mi miło ja też się uśmiecham przechodzą obok swoich, fajne są Wstążki? super pomysł
pozdrawiam!!
paniprzyroda 23:27, 27 lis 2013

Karolino, trawki śliczne.Pozdrawiam.
popcorn 11:53, 28 lis 2013

Mariolu, dzięki! Mam nadzieję cało przetrwają zimę, bardzo je lubię
pozdrawiam!!

Dzisiaj wstałyśmy z Młodą raniutko, M został w łóżku (zapalenie krtani...). Myślałam że uda nam się zahaczyć o bazarek, ale niestety było pusto, bo padał deszczyk - kapuśniak ale jednak :/ z targu nici :/ może w sobotę?? byłoby super
M ma zwolnienie do przyszłej środy, zużycie prądu nam podskoczy bo non stop przed TV

miłego dnia!
renatamama3 12:53, 28 lis 2013

Hej Karola ,widzę,że plany weekendowo-wakacyjne ,u mnie też ,ciężko dogodzić wszystkim u mnie jeszcze gorzej ,bo nas 5 .Zdecydujemy się chyba na Bułgarię lub Chorwację ,w ferie będziemy mieć mini urlop z M , 7 lub 10 dni ,młodzi jadą na obóz sportowy do Szczyrku.

Telewizor ,chyba Ne taki pożeracz u mnie często chodzi non stop ,puszczam Eskę.Rachunki mam ok ok 190-220 mc .
pozdrówka w tą zimnicę
popcorn 13:18, 28 lis 2013

hej Renatko!
planuję, bo za oknem jak jest, każdy widzi i ziiimno! Byle do marca, chociaż

Nie wiem ile prądu zżera TV, ale staram się go nie używać, bynajmniej nie z powodu rachunków (myślę że to po prostu strata czasu) Ale trochę prądu jednak chyba zjada, w każdym razie grzeje porządnie

pozdrawiam!!
renatamama3 13:25, 28 lis 2013

U mnie wszystko na prąd ,nie mam gazu.
GabiK 13:29, 28 lis 2013

Cześć Karola. Pytałaś u Danusi o Praire Fire - u mnie zimowała.
Nic jej nie robiłam przed zimą, nie związywałam, nie okrywałam. Trochę kory dosypałam na całą rabatkę. Myślałam, że jest do wymiany wiosną, tak jak stipa.
A tu niespodzianka: stare źdźbła były suche, ale nowe wyrosły. Kilka traw ścięłam, a kilka zostawiłam. Te co ścięłam w końcu wyrzuciłam - nowe źdźbła były rachityczne. Za to te, które zostawiłam w spokoju pięknie odbiły.
W tym roku nie ruszam ich w ogóle.
popcorn 13:31, 28 lis 2013

Renatko, ja też nie mam gazu

Gabi, super, dzięki wielkie za info! Więc okryję lekko a na wiosnę nie ruszam

buziaki!!