Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Margarete 13:34, 17 sty 2014

No to ciesze sie że mój pomysł podoba wam sie
Karolina a moze w okolicach drugiego weekendu lutego czyli 8,9 czy 10.02 .........co ty na to?
Oczywiście skład możemy dogadać, dom duzy, miejsca sporo, pies da sie spacyfikowac......

Wspomnienia i zdjęcia super, a najbardziej super jest to ,że sama to wszystko wymysliłaś, zorganizowałas i przeprowadziłas...........bez biur podróży. Coraz więcej moich znajomych zwiedza świat w ten sposób ( oczywiscie w granicach rozsaku i zachowania bezpieczeństwa, sa kraje gdzie sie tak nie da podrózowac...) ostatnio moi przyjaciele byli dwa lata z rzędu w Indiach zimą, sami sobie ten pobyt organizując a inni z kolei we dwójke wybrali sie do Peru, wiadomo przelot najdroższy a potem przemieszczali sie tamtejszymi środkami komunikacji i też było im gites.
popcorn 13:37, 17 sty 2014

termin chyba ok, chociaż jeszcze skonsultuje kiedy rodzinka z mojej strony na urodziny Młodej przyjedzie, żebym na pewno była wolna. Odezwę się, fajny pomysł Buziole!!!
Peru - tez może kiedyś!! Bosko tam
popcorn 14:01, 17 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Karala ale czad ,gdzie Ty taką wycieczkę wyłapałaś ?

Ewo, kupiłam sam bilet, z na miejscu decydowałyśmy co chcemy zobaczyć i ile czasu na to poświęcić.
polecam! pozdrawiam!
GabiK 14:43, 17 sty 2014

Karola, to u Ciebie imprezy jak u mnie.
Laura miała wczoraj urodziny - spotkanie z jednymi dziadkami, jutro zabawa w kulkach dla przedszkolaków i pewnie coś u mamy. A w przyszły piątek imieniny taty, w sobotę urodziny chrześniaka Jarka.

luiza_jakubo... 14:44, 17 sty 2014

Wreszcie jesteś! Impreza będzie super.Karola! Optuję za 15 lutego.(jeśli to możliwe)
ANIA 14:48, 17 sty 2014

Co za imprezowe czasy - w końcu karnawał mamy.
popcorn 14:51, 17 sty 2014

Gabi, moja Gabi nie chce już kulek (dla dzieciaków...się porobiło) impreza będzie w domu, muszę im coś wymyślić, będzie piniata, gofry i trójkątne tosty, lody zaiast tortu (i tak dzieciaki nie jedzą tortów). Rodzice odstawiają dzieciaki, 3h coś będzie trzeba robić 11 przedszkolaków.. ups Impreza goni imprezę Dla dorosłych z rodzinki sprawa dużo mniej skomplikowana

Kasiu
, mnie też to by chyba bardziej pasowało, bo będę miała z głowy już urodzinowe zamieszanie Małgoś, co Ty na to??
GabiK 16:02, 17 sty 2014

Jeśli się mogę dołączyć (Małgosiu pozwolisz?), to mi też 15 pasuje (jeśli w ogóle się uda). Właśnie przyszedł mail, że 9 lutego jest firmowa impreza karnawałowa dla dzieci (a dla nas nigdy nic nie robią).
popcorn 19:55, 17 sty 2014

popcorn 20:00, 17 sty 2014

Tu już pływający targ, w miejscowości Damnoen Soudak. Fajnie