Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 14:58, 15 sty 2014

Gabi,
ale pol roku tu i pol roku tam, to się nie da, jeśli się pracuje (w PL czy tam). Nawet gdyby łyknąć koszty telefonów, to różnica w czasie - masakra.
Takie coś -pół roku tam, pół tu, to dopiero na emeryturze. Zresztą wolę cały rok tam, a tu na chwilę. A do emerytury mam jakieś 34 lata jeszcze... kombinuje jakby tu zrobić taki myk, ale wcześniej niż za ten czas

Komarów prawie nie było. To pora sucha, nawet wilgoci w powietrzu nie było (a myślałam że będzie). Raz mnie coś ugryzło, w dżungli na słoniach no ale miało prawo
Ponad 30 stopni może być, max 35 i jest ok, w słońcu nie siedzę. Wolę to niż to paskudztwo na dworze
Nikita 18:50, 15 sty 2014

Witam Carola, byłam u ciebie na początku stycznia, ale Ty się po ciepłych krajach włóczyłaś…..szczęściara. Jak już trochę ogarniesz te nasze strefy czasowe i klimatyczne to się odezwę. Uważaj, żebyś się nie przeziębiła, bo przy takim szoku termicznym to wszystko jest możliwe.
Zdjęcia super…..dawaj jeszcze…..wszyscy czekamy.

paniprzyroda 19:44, 15 sty 2014

Fajnie, że już jesteś, fotki śliczne
Madzenka 19:49, 15 sty 2014

O jacie.....ale wrażenia i zdjęcia! Rewelacja!! Czekam na kolejne fotki gdy się wyśpisz i odpoczniesz po urlopie
popcorn 19:53, 15 sty 2014

Nikita, widziałam, dzięki za odwiedzinki Przejdę się do Ciebie, po weekendzie albo w weekend Kaszlę od klimy, mam nadzieję mi przejdzie. Jutro termy w Uniejowie, "prawie" jak w Tajlandii Mam nadzieję się nie rozłożę

Mariolu, dziękuję!!

Idę spać za chwilę, byłoby tam koło 2giej w nocy

Jedzenie... owoce morza, głównie.

To było jeszcze w Kambodży. Tu już Tajlandia, wyspa Koh Chang:

Wypożyczyłyśmy któregoś dnia kajak, żeby popływać dookoła wyspy. Trafiłyśmy na bezludną, malutką, śniadanko tamże

popcorn 19:59, 15 sty 2014

Widoki z kajaka

(to białe w knajpie na palach to moja Mama

Tu już na końcu wyspy, zmieniłyśmy hotel, bo w tym pierwszym było głośno od ulicy. Plaża Bailan Bay:

Znowu jedzenie

Zielenina przy hotelu:

Pani robiła pycha naleśniki z owocami, po 4 zł.

popcorn 20:04, 15 sty 2014

Bananki na drzewie przy hotelu:

Jeszcze jedzenie

Durian na drzewie:

Takie kulki ryżowo-kokosowe jadłam na śniadanie któregoś razu (1,5 zł/porcję):

Padam. dobranoc!!
Kondzio 20:16, 15 sty 2014

ojeju ale super
eliza3 20:36, 15 sty 2014

Karola, z dużą przyjemnością obejrzałam fotki z podróży.
Załóż osobny wątek skoro masz tyle zdjęć, chętnie pooglądamy, zwłaszcza teraz, kiedy wszyscy czekamy na trochę słonka.
Pozdrawiam.
Margarete 00:33, 16 sty 2014

Oj widzę Karolina że bez spotkania na żywo i oglądania fotek sie nie obędzie, możemy zrobic zjazd łódzkiej i podłódzkiej grupy, daję wolną chate, u mnie miejsca dużo, spokój, mozna nawet spac bez problemów w kilka osób, a ty przyjdziesz z fotkami i wrażeniami, skombinujemy jakies winko, ciacho albo coś innego na ząb i bedziemy siedziec i słuchac twoich wrażen, oglądac foty i chłonąc atnosferę dalekich podrózy. Co ty na to ? Może na poczatku lutego?
jak juz odpocniesz po wojażach, odwalisz najpilniejsze prace w pracy, nacieszysz się rodziną a oni tobą, wrócisz z wyjazdu służbowego i wyrównasz różnice czasów.....