Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:21, 24 sty 2014

Twój Młody to już dorosły człowiek! Najlepszego!!
pozdrawiam!
Krys 22:06, 24 sty 2014

Karolina zyjesz?
Nikita 23:15, 24 sty 2014

Carol - życzenia dla jubilatki od cioci Nikity. Jak tam impreza się udała?
Za póżno weszłam na twój wątek i dowiedziałam się o urodzinach, bo fajnym pomysłem dla takich dzieci......o przepraszam "młodszej młodzieży" jest wspólne malowanie twarzy. Na ul.Piłsudskiego w Biuro-Plus są takie specjalne farby, kosztują jakieś grosze (chyba 12 zł) a śmiechu dużo i zabawa świetna.
Madzenka 07:50, 25 sty 2014

Ciekawe jak dom po urodzinach wygląda
popcorn 09:08, 25 sty 2014

Krysiu, żyję Padłam wczoraj, po wszystkim, po pożegnaniu gości i ogarnięciu domu. Dzisiaj wstałam przed 9tą Jak dobrze że jest sobota
Wprawdzie przegapiłam bazarek (teraz już nie ma po co jechać), ale jest tak zimno że pewnie niewiele osób by stało. Trudno, może za tydzień

Nikita
, rozważałam malowanie twarzy, ale stwierdziłam że się upaprzą plus wszystko dookoła, więc odpuściłam. W sali zabaw jest pani do malowania twarzy, maluje dzieci po kolei podczas gdy pozostałe szaleją, ja nie miałam takiego luksusu, ledwo ogarniałam ze szwagierką dzieciaki. Jedna dziewczynka pół imprezy spędziła na schodach, bo ciągle chciała się bawić na górze (porozstawiali namioty dziecinne i robili zawody ile dzieci zmieści się na raz do jednego
Generalnie fajnie było, może ciut za długo bo dzieciaki już zmęczone były. Ale na plus

Gabi - 3 nowe Barbie

Marzenko, dom już ogarnięty, wczoraj to zrobiłam, 2x zmywarka wypełniona po brzegi, stado otwartych chrupek i innych słodyczy...

miłego weekendu!!
popcorn 11:55, 25 sty 2014

bacowa 19:53, 26 sty 2014

Karola ,kiedy coś siejemy ? już bym coś posiała, kurcze nasiona muszę kupić..

Jutro jadę na parę dni w góry, potem wracam i zrobię " zasiali górale..."
popcorn 08:37, 27 sty 2014

Ewo, w 2 sklepach widziałam już stojaki z nasionami. Ja czekam, twardo, nie podchodzę nawet. Do połowy lutego, przynajmniej...
w ubiegłym roku siałam do gruntu w marcu, a śnieg leżał do kwietnia, więc... nie chcę zapeszyć i w tym roku

Poza tym sporo mam nasion z ubiegłego roku, tylko nieliczne muszę dokupić... terminy ważności posprawdzać...

miłego dnia!!
GabiK 09:42, 27 sty 2014

Cieszę się, że wszystko się udało i impreza przebiegła bez strat.
Jaka Gabi już duża, jakaś większa niż na zdjęciach z wakacji.
My mieliśmy imprezowy weekend, teraz odpoczynek by się przydał.
W piątek o 16 u taty na imieninach, myślałam, że 20 będzie po wszystkim, wyszliśmy o 10:30, jeszcze go odwieźć, to po północy byliśmy w domu. W sobotę Jarek rano poszedł do pracy, wrócił o 19 i poszliśmy do sąsiadów na oglądanie zdjęć z rejsu po Karaibach. Zeszło się do północy.
A w niedzielę na 14 na urodziny chrześniaka i wróciliśmy o 20. A ominął nas jeszcze przez te urodziny sąsiedzki kulig.
popcorn 09:46, 27 sty 2014

No to nieźle imprezowaliście!
Gabi rośnie, rozmiar 122, nowe ubrania kupuję na 128 już... ech...

Ja sobotę odpoczywałam po piątkowym przyjęciu, po południu byliśmy u Teściów, a w niedzielę przyjechali moi Rodzice. Też poproszę o kolejny weekend, najlepiej od jutra (dzisiaj przetrwam

Pad Thai mi wyszedł, naleśniki z bananami i mango niby wg oryginalnego przepisu a zupełnie nie przypominały smakiem oryginału. Sajgonki zostały jeszcze na dzisiaj

miłego!!: )