Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:03, 22 sty 2014

Do kwietnia jeszcze kawałek. Ale w końcu chyba się wybierzemy, prawda?

Nas było 4 w dużym pokoju, z 1 klimą (szumnie nazwałam to open space, ale tak to wyglądało - duży pokój podzielony biurkami). I mi zawsze było za zimno... Ale hałas był, bo wszyscy sobie urządzali spotkania u nas na parterze, z wyższych pięter, no bo obok była kuchnia, a w kuchni nikt sam siedzieć nie chce
Z tym totkiem to tak jest, że musi trafić na takiego co nie przehula w pół roku. Ja też bym się nie obraziła
Ja się zamieniam urlopem z kolegą we Wrocku, jedno z nas musi być. Reszta do dogadania Tajlandię kupiłam tydzień przed, dało się

pozdrówka!!
Mala_Mi 15:46, 22 sty 2014

Dywagacje urlopowe.. fajnie mieć wogle pracę.. w której płacą.. z wiekiem robię się mniej wymagająca...
Garaż na 2 auta mama ale auto sie tam nie mieści.. za dużo rupieci mamy... pogrzebanych więcej lub mniej... wiec skrobiemy....
GabiK 15:52, 22 sty 2014

Z tymi rupieciami i przydasiami to prawda. Na szczęście mamy strych, ale garaż większy też by się przydał. Sąsiad dobudował garaż na dwa samochody, a w garażu przydomowym ma dziecięce rowerki, hulajnogi, quada, myjkę, wertykulator.... Ale człowiek obrasta tymi dobrami.

Trochę mi szkoda, że ten garaż zamiast przedogródka, ale lepszy garaż niż rupieciarnia luzem.
popcorn 15:53, 22 sty 2014

Wiesz, Aniu, dywagujemy sobie, bo sytuacja na to pozwala. Oczywiście jestem wdzięczna (losowi? szefowi? sobie?) że mam dobrą pracę i przyzwoicie zarabiam i stać nas na wyjazdy co jakiś czas. Gdyby było inaczej, zajmowałabym się zapewne bardziej przyziemnymi sprawami...
Nasz sąsiad garaż miał, ale po sufit rowerów i czego tam jeszcze nie miał. Po latach skrobania stwierdził, że jednak czas na porządki. Zamówił kontener. I teraz auta trzyma w garażu myślę że jest zadowolony
Przy okazji odkryli gniazdo szczurów pod posadzką...brr!!!
popcorn 15:54, 22 sty 2014

PS u nas też garaż na 2 auta, aut mamy 1, a drugie by się nie zmieściło... stół i 6 krzeseł, leżak, ławka, styropian na docieplenie stropu (kiedy??), rowery, kosiarka itp itd...
Margarete 17:18, 22 sty 2014

U mnie tez jest garaz pod budynkiem ale zjazd do niego bardzo sliski, stromy i trudno wjechac bo stromo wiec zima w ogóle nie korzystam - paradoksalnie... latem wjeżdza sie wyjeżdza super ale wtedy to po co mi garaż....
Więc skrobę sobie co dzien rano... i teraz jak wychodze z pracy też... a co jak zima to zima
ANIA 18:15, 22 sty 2014

popcarol napisał(a)
PS u nas też garaż na 2 auta, aut mamy 1, a drugie by się nie zmieściło... stół i 6 krzeseł, leżak, ławka, styropian na docieplenie stropu (kiedy??), rowery, kosiarka itp itd...

Jakbyś pisała o mnie
popcorn 18:15, 22 sty 2014

Krys 18:49, 22 sty 2014

popcarol

[b
Krysiu, z wielu stron to słyszę. Nie żeby było mi źle tutaj, ale... ta pogoda... no i wszystko poustawiane, nudno W Tajlandii jechałam na wycieczkę do Ayutthayi z jednym przystojnym Kolumbijczykiem, który pracował w Australii, był zachwycony. Zobaczymy... pomarzyć można
[/b]

[/b] Karolina marzenia się spełniają ,zapraszam na początku kwietnia na rozmowę w tej sprawie z moim M a my pogadamy u Małgosi
Krys 19:01, 22 sty 2014

Melduje,że dzisiejszej nocy autko szt.1 bedzie nocowało w garażu