Trzeba było iśc na to zebranie moze bys im podpowiedziała co w ogrodach sadzic. Gratuluje wygranej i artykułu w piśmie .Dla Gabrysi spźnione ale serdeczne zyczenia, piękna z niej dziewczynka a jak pojdzie do szkoły to ani się obejrzysz jak szybko będzie z niej duża panna, Tobie niestety też lat przybędzie.
Bożenko, dziękuję!
nie poszłam, bo to w sobotę po południu, a wtedy byliśmy u Teściów nie chciałam się narażać i tak niedługo sobotę spędzimy u Małgosi
Gabi rośnie, my się starzejemy...będzie git
M nie podoba się kanapa. Zbyt pstrokata. Nie nadaje się do salonu. Za mała.
Buu :/
innej nie chcę
Mróz trochę odpuścił, rano było minus 7. Zamówiłam jedzenie dla rybek i krewetek i nowe roślinki do akwarium Muszę usunąć parę skałek, żeby nabytki się zmieściły Gdzie ta wiosna??
Można by już obciąć badyle róży pomarszczonej. Ale ptaki prawie wcale nie zjadły owoców, do tej pory kiepska zima była. Poczekam aż trochę zjedzą, zresztą ma być cieplej.
Zapomniałam okryć wisterii. Mam nadzieję przypomni mi się dzisiaj po pracy.
Karolinko dzięki za wizyte w moim wątku Dotarłam do ciebie dopiero teraz bo studiowałam twój watek.
Oczywiście nie dałam rady wszystkiego przeczytać ale pismo obrazkowe całe przerobiłam. Ogród zmienił się niesamowicie:0 Jest piękny, szczególnie rabata trawiasto kulkowa no i róże, róze , masa róz
Wybrałam sie z toba w podróże , poklepałam wielbłada i slonia Stożki pomalowane na biało chcialabym już w ogrodzie zobaczyć, pomysł na taras chyba zmałpuje bo moje kostki szpecą Podjadłam serniczka na zimno i drożdżówki, pokosztowałam zbiorów wszelakich Zakupy imponujące w bagażniku i internecie podzidziwiałam No i oczywiście akwarium piękne chwalę Wątek swietny, ciekawy i wciagający Będę do ciebie wpadać często jesli pozwolisz Pozdrawiam serdecznie