Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:12, 07 lut 2014

Nic się nie stało. Babci się pomyliło i myślała cały czas że to w piątek impreza u Młodej. Trudno. Tylko Młodej mi żal
Do tej pory nie było takich wypadków, przypominałam im zawsze wcześniej o tego typu rzeczach żeby im nie umknęło - bo zabiegani mocno. Zawsze mogliśmy na nich liczyć. Mówiłam, we środę, że spotkanie "jutro" nie w piątek... widocznie tak mnie słucha No trudno.

Tereso, witaj Wiem skąd przybyłaś, bo tylko tam wcześniej byłam aktywna Muszę Cię odwiedzić w Twoim ogrodzie, tutaj na O
Smycz zakupimy przy okazji kolejnego jęczenia o psa

Nikita, Anita, cudne macie psy! Naprawdę! Ale na razie nie jestem (jeszcze) gotowa

Miłego dnia! Jupi, piątek!!
renatamama3 09:54, 07 lut 2014

Korola ,fajnie ,że też odliczasz .

Przykre to z babcią ,u mnie na rodziców moich tylko mogłam liczyć ,teście nigdy nie byli ,mają 150 km rozumiem ale nie rozumiem tego ,że teściu nie był na chrzcinach ,komuniach dzieciaków nie mówiąc już o urodzinach ,roczkach, bo też nie byli ,a teraz mają pretensje do nas ,że dzieciaki jakoś szczególnie za nimi nie są ,wakacje czy ferie u nich nie w chodzą w grę wolą być w domu czy na obozie ,wolą tak zwanych obcych .pozdrawiam
popcorn 10:13, 07 lut 2014

Renatko, u mnie Teściowie są naprawdę w porządku. To był wypadek przy pracy. Niestety się zdarza

A równie luźne stosunki mają moi Rodzice z rodzicami mojego Taty. Nie przyjechali na mój ślub, na chrzciny Młodej też nie. Trudno. Kartki im na święta ślę, raz w roku trochę zdjęć Młodej i to by było na tyle.

pozdrawiam!!

an_tre 12:15, 07 lut 2014

Karola poczytałam bardzo mądre rozważania i rady, ale to ty musisz sama podjąć decyzję według własnego rozumu i możliwości
pozdrawiam miłego dnia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
popcorn 12:16, 07 lut 2014

Aniu, psa nie będzie, na razie. Młoda wczoraj przeżywała brak babci na występach, o psie sza. Na razie
popcorn 15:25, 07 lut 2014

Jupi, fajrant! Ale fajnie Spadam zaraz po Młodą, małe zakupy i WEEKEND!!

Jutro na bazarek rano i na giełdę z rybkami, glonojad weloniasty mi zniknął podczas urlopu (rozumiem że nie żyje, mus dokupić. I ze 2 dodatkowe gurami całujące by się przydały, samiczki, bo te się leją non stop, chyba 3 samce mi się trafiły
jagoda99 15:40, 07 lut 2014

Pozdrawiam
popcorn 18:10, 07 lut 2014

pozdrawiam
popcorn 18:57, 07 lut 2014

Zdjęcia sprzed kilku dni, teraz jeszcze bardziej rozwinięte

A w ogródku, wychodzą krokusy wiosna idzie!!

miłego weekendu!!
paniprzyroda 19:00, 07 lut 2014

Wiosennie u Ciebie, radośnie U mnie śnieg dopiero zaczyna się topić, ale za dużo go leży, żeby było coś widać. Pozdrawiam.