Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Anita1978 17:59, 06 lut 2014

U nas to JA chciałam psa i jest moja. Chodzi ze mną na grzyby do pobliskiego lasu
popcorn 18:15, 06 lut 2014

Karolinek napisał(a)

Karola, nie obraź się, ale nie wyobrażam sobie takiego buldożka w kotłowni, nawet najcieplejszej.To taki słodziak, typowo domowy kanapowiec. Ja mam psa i kota w domu i nikt nie odczuwa z tego powodu zapachowego dyskomfortu.

hej! buldożka nie będzie, bo tylko mnie się podoba Reszcie nie Najprawdopodobniej będzie mieszaniec schroniskowy, chociaż też nie wiem czy przejdzie, bo Młoda chce szczeniaczka...
zrobię zdjęcie kotłowni i wstawię, w sumie to fajny pokój z oknem z "lodówką" = pompą ciepła w środku i tyle. Ze standardową kotłownią niewiele ma wspólnego prócz nazwy
Nikita 18:15, 06 lut 2014

Anitka ma rację - pies to nie tylko przyjemność i radość to także odpowiedzialność i obowiązek - kupno psa to poważna decyzja...pies to członek rodziny...

Dla ułatwienia decyzji...Anitka pokazała Lunę to ja pokażę pieska - mój Dakar

popcorn 18:19, 06 lut 2014

Wow ale się porobiło!
Ja nie chcę psa. Ulegnę pewnie, ale może zechcę, sama
Moi Rodzice mają psa, ale nie jest domowy, do domu wbiega tylko jak się boi wybuchów (okres okołoodpustowy = dzieci z kapiszonami + Sylwester = fajerwerki). Cały dzień jest na podwórku (i kopie, czasem), w nocy śpi w biurze Taty (nie w domu). Jeśli zgodzę się na psa, to też na taki model.

Fajne macie psy, jeśli się zgodzę to na małego, max. wielkości buldożka francuskiego

No i nie mówię że nie ulegnę - jak będzie wył i drapał drzwi to pewnie bym go wzięła do domu. Dlatego jeszcze bardziej nie chcę
popcorn 18:23, 06 lut 2014

A tak w ogóle to jestem zła. Dzisiaj był dzień babci w przedszkolu. Młoda wystrojona od bladego świtu nie mogła się doczekać, bo miała podwójną rolę (za jakieś chore dziecko). Wczoraj dzwoniłam do Teściów, Teściowa powiedziała że będzie, może Teść tez.

I co? I do wszystkich przyszli dziadkowie, czasem z obu stron (moi Rodzice mieszkają daleko - zwykle przyjeżdżali, ale moja Mama w tym tyg. zajmuje się akurat chorym drugim wnukiem i nie mogła przyjechać). A Gabi całe przedstawienie wypatrywała babci, która się nie pojawiła

Jeszcze żebym nie dzwoniła wczoraj i nie przypominała, a ona mogła powiedzieć że nie zdąży, czy nie ma czasu czy cokolwiek. To bym Młodą przygotowała na to, albo po prostu zostawiła w domu.
A potem wszystkie dzieci bawiły się ze swoimi dziadkami, a tylko Młoda nie miała nikogo i siedziała w kąciku i płakała (jej słowa).

Zła jestem. Dzwonię, mam nadzieję nie stało im się nic???
Anita1978 19:58, 06 lut 2014

To przykre- z dziadkami.... Mam podobnie....tylko na moją mamę mogę liczyć.... A dziecku przykro, bo się przygotowywało....ehhhhh....
Anita1978 19:59, 06 lut 2014

Nikita
Dakar pięęękny!!!
Bogdzia 20:05, 06 lut 2014

A co ten Dakar tańczył na jałowcu????Babci chyba coś wypadło , niemożliwe zeby bez powodu nie przyszła tym bardziej ze wie ze drugiej babci nie bedzie.
TeresaSz 20:22, 06 lut 2014

Witam Cię Karolino po raz pierwszy, choć właściwie to powinnam to zrobić znacznie wcześniej bo to za Tobą przywędrowałam do Ogrodowiska z innego forum . Z tymi babciami to różnie, u naszych dzieci była ciocia w zastępstwie babci. A wracając do sprawy psa to u nas w szufladzie smycz leży już od dwóch lat i jeszcze ani razu nie była na spacerze
Nikita 20:25, 06 lut 2014

Dakarowi tylko wygłupy w głowie...w kangura się bawił i sobie skakał....

Coś Carola długo się nie odzywa.....chyba nic się nie stało.....?