Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:22, 07 lut 2014

Witaj Mariolko,
naprawdę? U nas ledwo co zostało... a kwiatki spod spodu już widać Ale fajnie!
Madzenka 19:53, 07 lut 2014

Znalazłaś krokusiki

Cmoknij córcię ode mnie, mogę byc cioteczną babcią mam takich 6 ciotecznych wnucząt

Babciom czasami roztargnienie teź się zdarza i pewnie tak samo cierpi jak córcia....
popcorn 10:20, 08 lut 2014

Marzenko, już ok, byle nie przypominać Krokusiki niech rosną Cmokam

buziaki!!
renatamama3 11:48, 08 lut 2014

To ,fajnie ,że to tylko przez zapomnienie .
Ja dzisiaj też ,zauważyłam ,listki krokusów i tulipanów .pozdrówka
popcorn 12:00, 08 lut 2014

U nas piękna pogoda Rano pojechałam na bazarek, dotarłam przed 8mą. Nic ogrodowego nie ma (jeszcze). Kupiłam Młodej grę edukacyjną, siedzimy razem i główkujemy Granna robi fajną serię Smart Games, polecam.

Teraz cudne słonko świeci, M się szkoli (hobbistycznie), my z Młodą w domu. Trzeba trochę posprzątać, pranie puścić, zmywarkę odpalić. Odkurzacz poczeka na M Szkoda że autem pojechał, to by je umył. Może to zrobi jak wróci. Auto szaro-bure z białą posypką - od soli drogowej. Ach jak byłoby fajnie gdyby już wiosna startowała...
popcorn 14:37, 08 lut 2014

Myję okna. Parter zrobiony, idę na pięterko Uff Ostatni raz myte w październiku chyba, brudne
Na Święta zwykle odpuszczam, po co marznąć. A teraz - prawie przyjemność, od południowej strony, bo od północy chłodno.

W sumie lubię się zmęczyć sprzątaniem, zwłaszcza jak jest efekt na jakiś czas

Młodą zabrał młodszy brat M, nocują dzisiaj z kuzynami u Teściów. Jutro pojedziemy ją odebrać. A dzisiaj wolna chata

miłego!
popcorn 15:22, 08 lut 2014

Okna umyte Przegapiłam jedno, brudne, w moim pokoju do pracy. Ale wodę już wylałam, zmęczyłam się, trudno, przy najbliższej okazji. Umyłam też schody wejściowe do domu, strasznie brudne po roztopach. Uff Fajrant na dzisiaj
Margolka 15:50, 08 lut 2014

Hej Karol, macham
popcorn 15:53, 08 lut 2014

Hej Małgoś! Ale Cię wieki nie było! Zajrzę do Ciebie później
Buziaki!!
Nikita 17:17, 08 lut 2014

popcarol napisał(a)
Myję okna.

Oj Carola dobrze, że mi przypomniałaś...u mnie też mus umyć...tylko kiedy...jutro niedziela...za tydzień spotkanie...
Jutro jadę do szmaragdowego...może coś porobię w ogródku...trzeba pogodę wykorzystać

Miłego weekendu życzę[