Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:38, 25 lut 2014

Jeszcze trochę, Aniu

Byłyśmy dzisiaj z Młodą w cyrku, super było, tylko zimno! Niesamowici ci ludzie

Kupiłam w licytacji na alle 10 szt przylaszczek, od jakiejś babki z ogródka Ciekawe co przyjdzie, no i kiedy Powinny powoli już kwitnąć! Mam jedną od Bożenki, muszę zajrzeć jak wygląda

Miłego wieczoru!
bacowa 20:49, 25 lut 2014

Karola, ciemierniki pokazane to te kupione w zeszłym roku w biedro,? moje też pięknie kwitną, a sadziłam je jakoś tak bez przekonania, a tu proszę miła niespodzianka

Co do działki tej co chcemy kupić to tylko się wkurzyłam, jak dziś zadzwoniłam do agencji.
Gabrysia_ 20:51, 25 lut 2014

Karola...ja też lubiłam chodzić z dziećmi do cyrku
Pozdrawiam wiosennie
popcorn 21:39, 25 lut 2014

Ewo, o ile pamiętam to kupowane były w netto? A może i w Biedrze... tak, to te Ładnie się przyjęły, aż zaskoczona jestem

Napisz na priv, o co chodzi z tą działką??

Gabrysiu, fajnie było, choć bilety strasznie drogie. Ale raz do roku, czemu nie Młoda miała radochę

pozdrawiam!!
popcorn 08:16, 26 lut 2014

Słonko pięknie świeci od rana, powstawaliśmy sporo przed 7mą, bez budzika, niebywałe Chyba rzeczywiście wiosna idzie

Widziałam, wracając do domu, kilkaset - przynajmniej - gęsi. Leciały kluczami, całe czarne niebo, cudnie to wyglądało. Muszę ze sobą wozić aparat, na to wygląda
Znaczy wiosna!!!
GabiK 08:48, 26 lut 2014

A u nas dzisiaj ponuro i zimno - jakby zima wracała. Taki typowy bury dzień przedwiośnia.

My byliśmy w cyrku w zeszłym roku - Laurę głównie popcorn i wata cukrowa interesowały.

Ja się dzisiaj ledwo o 7:15 zwlekłam, ale tak to jest, jak się idzie spać o 2.

popcorn 08:51, 26 lut 2014

Gabi, Młodą głównie interesowało czemu nie chcę jej kupić balonika A popcorn i wata cukrowa zostały skonsumowane jeszcze przed rozpoczęciem się przedstawienia

W tygodniu padam na twarz po 22giej, o 23ciej zwykle śpię dość intensywny jest ostatni okres...

miłego!
Agacia 09:25, 26 lut 2014

A ja chyba w życiu nie byłam w cyrku!
popcorn 09:29, 26 lut 2014

Agatko, gdyby nie Młoda, to ja bym nie poszła. Byłam kilka razy w dzieciństwie.
Ale teraz szkoda mi tych zwierzaków zmuszanych do posłuszeństwa (konie miały tak krótkie uzdy, że aż nienaturalnie wygięte szyje) i wielbłądom zimno na pewno w naszych warunkach.. ale sztuczki gimnastyczne robiły wrażenie A jakaś babka z Mołdawii, bez zabezpieczeń robiła szpagaty i cuda na linie tak wysoko, że gdyby spadła niewiele by z niej zostało... raz na jakiś czas można się przejść.

pozdrawiam!
malkul 13:00, 26 lut 2014

karolcia, mój synek to do cyrku może chodzić 6 razy w sezonie.uwielbia, choć ja pamietam cyrk za naszych czasów , był rozmach a teraz......