Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:26, 26 lut 2014

Gosia, albo słabo pamiętam, albo nie widzę różnicy? Czemu ??
Może lwów i tygrysów nie było, tylko bardziej domowe zwierzaki ale poza tym? Więcej obcokrajowców zza wschodniej granicy?
Joaska 20:22, 26 lut 2014

Karolcia przyszłam się przywitać bo się zawieruszyłam w czasoprzestrzeni budowlanej
Pozdrawiam
popcorn 21:27, 26 lut 2014

Hej Asiu! a Co Ty budujesz??? Muszę zajrzeć, koniecznie, może jutro? Idę poczytać "Grę o tron" i padam

buziole!
Agacia 23:16, 26 lut 2014

No właśnie, zwierzaki w cyrku to pomyłka. Ale wytresowanych do granic możliwości ludzi też lubię popodziwiać
popcorn 06:58, 27 lut 2014

Wiesz, moje dziecko i chyba większość obecnych, właśnie na te zwierzaki czekała... a mnie ich było strasznie szkoda:/ A ludzie... masakra, była para Polaków, pani po 50tce na oko, a szpagaty strzelała co parę minut, no szok
Był jakiś 16letni Ukrainiec, który wygrał mam talent u siebie, stawał na rękach i żonglował na piramidzie z ruszających się metalowych walcy... mnie by się nie udało ich ustawić poprawnie, żeby nie pospadały, a ten na nie wskakiwał.. ale nic nie pobije szczura na spadochronie, któregotreser łapał do podbieraka

Miłego dnia!!
Agacia 07:35, 27 lut 2014

popcorn 08:41, 27 lut 2014

Wpadłam na chwilę na bazarek, bezowocnie. Musiałabym mieć pół dnia urlopu, żeby tam poszperać. Na pierwszy rzut oka nic ciekawego. Ogrodowe rzeczy powoli się pojawiają
No i te klucze wracających gęsi wczoraj... a dzisiaj, mimo przymrozku, wiosenne nawoływania ptaków
Wiosna idzie, to już pewne
Kupiłam cebulkę do sadzenia, może w weekend powtykam do gruntu

Miłego dnia!
Bogdzia 08:54, 27 lut 2014

popcarol napisał(a)
Wpadłam na chwilę na bazarek, bezowocnie. Musiałabym mieć pół dnia urlopu, żeby tam poszperać. Na pierwszy rzut oka nic ciekawego. Ogrodowe rzeczy powoli się pojawiają
No i te klucze wracających gęsi wczoraj... a dzisiaj, mimo przymrozku, wiosenne nawoływania ptaków
Wiosna idzie, to już pewne
Kupiłam cebulkę do sadzenia, może w weekend powtykam do gruntu

Miłego dnia!

a ja gęsi nie widziałam choc stale wypatruję , może dzis będą???
popcorn 08:55, 27 lut 2014

Bożenko, jak wypatrzysz, daj znać Tak na oko, to w Waszą stronę leciały

Buziaki!!
Joaska 12:53, 27 lut 2014

popcarol napisał(a)
Hej Asiu! a Co Ty budujesz??? Muszę zajrzeć, koniecznie, może jutro? Idę poczytać "Grę o tron" i padam

buziole!

Karolcia ja buduję domek żeby mieć gdzie ten mój ogród w końcu zrealizować