Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:37, 14 mar 2014

Ania kupiła mi 2 ostatnie ciemierniki, wypasione różowo/bordowe i będzie słała, z Rzeszowa Mam nadzieję dojdą całe Ale się cieszę! A moją Mamę posłałam na giełdę kwiatową w Tychach, może też jakiegoś innego jeszcze dopadnie Słonko świeci, jakoś nie chce mi się wierzyć że pogoda ma się zepsuć??
Miłego - prawie - weekendu!!
Bogdzia 20:16, 14 mar 2014

Karola ja u Ciebie jak zwykle podczytuję bez logowania , cały czas jestem na bieżąco.To Ania dobry człowiek jak sie tak dla Ciebie postarała, zdjec oczywiście oczekuje.
popcorn 20:50, 14 mar 2014

hej Bożenko! Ania wymiata! Cieszę się bardzo
Miłego weekendu! Idę sobie poczytać w pozycji horyzontalnej bo padam na twarz. Dzisiaj był dość intensywny dzień w pracy, jeszcze po godzinach kończyłam 2 rzeczy. A potem czyściłam filtr i akwarium, wymieniałam wodę krewetkom, smażyłam naleśniki.. mam dość

Miłego wieczorku!!!
Agacia 23:08, 14 mar 2014

A co będzie z krewetkami jak dorosną?
paniprzyroda 23:45, 14 mar 2014

Będziesz miała świetne ciemierniki Miłego odpoczywania.
popcorn 07:56, 15 mar 2014

Agatko, krewetki rosną i j się rozmnażają jak są dorosłe. W tej chwili naliczyłam 11 sztuk takich wielkości 2-3 milimetry Jak ich się zrobi dużo, to się podzielę z chrześniakiem. Jeść ich nie będziemy, zdecydowanie zbyt małe są

Mariolu, Mama dorwała pełnego różowego i pełnego bordowego na giełdzie kwiatowej. I szachownicę perską. Mus nową rabatę robić Ale już mam zamysł, przy tarasie od północnej strony wysadzę różaneczniki które zupełnie nie rosną, Teściowa się ucieszy, a ja będę miała miejsce pod ciemierniki, w bluszczu

Miłego dnia!

Dzisiaj wieje i pada, z jednej strony dobrze - roślinkom. Ale targu nie będzie, więc nuuudny dzień. I na dwór też nie wyjdziemy, raczej.. uch. Idę się wykąpać i pod kocyk z Grą o tron
Agacia 08:12, 15 mar 2014

U nas to samo.
popcorn 09:07, 15 mar 2014

A u moich Rodziców, wieje ale jest ciepło i bezdeszczowo. Pewnie ta pogoda do nich dojdzie, pewnie jutro? Teściowie niedaleko Ciebie Agatko, pod Augustowem, niespecjalnie trafili z pogodą...

Miłego dnia!
popcorn 09:17, 15 mar 2014

Ciemierniki które mi kupiła Ania. (znaczy Jej syn. Podziękowania dla syna!)
Ale się cieszę!

Nikita 09:23, 15 mar 2014

Oooo.....ciemierniki jakie śliczne....wypasione....już dotarły od Ani