Renatko, mniej a częściej... to by mi się przydało Jutro jeśli nie popada, będzie trzeba podlać roślinki.
Byłam u sąsiadki, zamówiłyśmy sobie owocowe drzewka do posadzenia za płotem Płaskoowocową brzoskwinię Saturn, morelę, wiśnię i renklodę Jerozolimkę. Mam nadzieję gość nam sprzeda te działki
Hej! Spędziłam nad tym zadaniem 2h prawie, najgorsza była numer 6 moim zdaniem. Co do reszty jestem w miarę pewna, ale ta... masakra W poniedziałek rozwiązanie konkursu, jeszcze jutro można zgadywać 3 z nich mam
pozdrawiam!
Wczoraj trochę zestresowany dzień miałam, więc i noc prawie bezsenna....zaowocowała udziałem w konkursie.
Nr 6 faktycznie masakra, ale i nr 8 trochę czasu mi zabrała (szukałam chyba z 40 minut).....teraz czekamy na wyniki....
Fajne te konkursy...takie na deszczowe dni (pada od rana) lub ...bezsenne noce (idę spać)
Hej,
pewnie że fajne, ale bez internetu nie miałabym szans Znałam 4 z tych odmian, a gdzie pozostałe 6?
Co do nr 8 to też nie byłam zupełnie pewna, ale chyba udało mi się dopasować nazwę... chyba
Położyłaś się spać pół godziny temu?? wow, dobrej nocy!!
Ojej, niech przestanie! Brr, nie lubię paskudztwa , a zwłaszcza kiedy powinno się robić wiosenni... konkurs tutaj, jeszcze dzisiaj można słać do Danusi odpowiedzi: