Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

luiza_jakubo... 20:19, 11 kwi 2014

Karolka. Czy my nie robiłyśmy zdjęć w Skierniewicach? Nie pamiętam jakie róże kupiłyśmy już na końcu. Stały na schodach. Kupowałyśmy razem. Może wiesz jakie to były?
popcorn 20:23, 11 kwi 2014

Sprawdzałam na stronie benex, ale obecnie nie mają żadnych tulipanów.. na jesień znowu będą
Juzia 20:31, 11 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Sprawdzałam na stronie benex, ale obecnie nie mają żadnych tulipanów.. na jesień znowu będą

Nie trza było!
popcorn 06:37, 12 kwi 2014

Sobota! Ale fajnie! Obudziłam się i mam czas jeszcze na książeczkę No i praca dopiero w poniedziałek! Choć tak naprawdę we wtorek dopiero, bo w poniedziałek wyjazd do stolicy

Miłego weekendu!
popcorn 14:47, 12 kwi 2014

luiza_jakubowska napisał(a)
Karolka. Czy my nie robiłyśmy zdjęć w Skierniewicach? Nie pamiętam jakie róże kupiłyśmy już na końcu. Stały na schodach. Kupowałyśmy razem. Może wiesz jakie to były?

Kasiu pamiętam jak kupowałyśmy, ale róże były NN, nie miały nazwy. Ty podejrzewałaś że to była jakaś odmiana, nie pamiętam jaka.. zdjęć parę mam, poszukam?

pozdrawiam!
popcorn 14:49, 12 kwi 2014

Zmęczyłam się. Pogoda ładna, słonko świeci, ciepło
Skończyłam wreszcie rabatę przed domem. Uzupełniłam żwir gdzie trzeba było (pojęcia nie mam tylko jak na jesień będę tam kopczykować 3 róże.. hm.)
Przesadziłam bukszpany z obwódki tak żeby powiększyć trawnik (sic!). Muszę trawę kupić. Miejsce odchwaszczone, wyrównane i zagrabione. Teraz trzeba siać
Margolka 16:01, 12 kwi 2014

to pokazuj, co zdziałałaś
Luiza 17:16, 12 kwi 2014

Karolka. Musiałam się zarejestrować, bo mi dziecko zmieniło hasło do fejsa. Ale to ja. Nie szukaj zdjęć, jeżeli nie ma wątku.
popcorn 17:52, 12 kwi 2014

Małgoś, nie mam siły. Nie robiłam żadnych fotek, ani przed ani w trakcie ani po Może jutro... Młoda stęka że chce się już kąpać, więc odpocznę pilnując
Zrobiłam sadzonki z bordowych żurawek. Odchwaściłam przed domem - wzdłuż chodnika. Niech te cisy rosną jak najszybciej żeby pod nimi nie trzeba było odchwaszczać... masakra
Padam

Kasiu, wątek chyba był? Poszukam potem.
popcorn 19:07, 12 kwi 2014

Kasiu, wątek jest, może wypatrzysz te róże?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3774-swieto-rozane-ogrod-przy-lesie-i-inne-wspomnienia-ze-spotkania-07-09-2013

Wyskoczyłam - i zmarzłam - zrobić parę fotek.

Wczorajsze jeszcze - warzywka kiełkują

Net chodzi tragicznie.. może później się uda...