Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

ANIA 07:51, 10 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Ojej, szkoda roślin

Dzisiaj czwartek, ale bazarek jeśli będzie to mocno ograniczony - zachmurzenie pełne i duże prawdopodobieństwo opadów :/ No trudno. Jutro już piątek i weekend za pasem! Jupi!

Miłego dnia!

Widzę, że żyjemy w podobnym rytmie. Pozdrawiam.
popcorn 08:14, 10 kwi 2014

Aniu, hihi, od weekendu do weekendu
pozdrawiam!
Juzia 09:20, 10 kwi 2014

Jutro już piątek i będzie...juuupi!!!!
popcorn 09:29, 10 kwi 2014

Justynko, sama prawda
A na razie do pracy Rodacy!
Buziam
k.
Margolka 12:43, 10 kwi 2014

Bazarku właściwie nie było. Kupiłam tylko spożywcze rzeczy, fajne pomidorki, zieleninę i świeży szpinak I żonkile do wazonu I... jedną bergenię tylko. I... lubczyk malusi... Prawie nic
popcorn 12:49, 10 kwi 2014

hihi Ja jechałam tamtędy ok 7.40, kropiło i sporo aut stało. Może się wreszcie rozstawili, ale ja nawet się nie zatrzymywałam. Może za tydzień

pozdrawiam!
Nikita 14:52, 10 kwi 2014

popcarol napisał(a)
Mój pan od bukszpanów, a Łasku, znowu wrócił do przyzwoitej ceny może kogoś z okolicy zainteresuje

Carola nie uwierzysz, ale wczoraj właśnie dzwoniłam do tego twojego faceta od bukszpanów (jakaś obwódka mi się marzy….), chyba u niego kupię.
Czy mi się wydaję, że szukasz takich większych bukszpanów….a dzwoniłam…a pytałam czy ci nie kupić jak byłam we Wrocławiu…
W sumie to ja mam od kilku osób zamówienie na bukszpany właśnie stamtąd, więc może jak mi się trafi trasa i bym jechała na plantację to mogę dla ciebie też wziąć.
popcorn 15:04, 10 kwi 2014

Magdo,
hihi, facet w Łopatkach ma fajne te buksiki, z bryłą, ładnie się przyjęły i szybko rosną, u mojej Mamy też (kupiłam Jej na dzień matki. Polecam!

Po wizycie u Ciebie wymyśliłam że jednak chcę te wrocławskie bukszpany! Wcisnę je jakoś, gdzieś CUDNE masz. Ja mam 5, tych variegata, sprzed roku, ale moje są niekształtne, słabo rosną i do tego są połowę mniejsze niż te Twoje.. dlatego nie chciałam jak pytałaś, machnęłam ręką..
Jakbyś tam jechała to JASNE!! Ale suuuper!!!
Nikita 15:12, 10 kwi 2014

Carola dawno trasy do W. nie miałam, więc w każdej chwili może się trafić...jakby coś to zadzwonię
popcorn 15:13, 10 kwi 2014

Suuper