Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:03, 29 kwi 2014

Kasiu, czosnki już się rozwijają, na skarpie od południa, tu najcieplej. W innych miejscach ogródka mają jeszcze zamknięte główki. Warzywka rosną, aż widać Pogoda im sprzyja, dość ciepło i wilgotno Moi Rodzice ani Teściowie nie kwapią się niestety do siewów własnych warzyw... ja przyjeżdżam, sadzę im koktajlowe pomidorki, poziomki tu i ówdzie, zawsze to coś

Aniu, no szkoda słów. Mam nadzieję dzisiaj M wyjaśni. Ale bęcwał na infolinii -rządowej jakby nie było - jednostki - żenada

Ciemierniki mają właśnie za towarzystwo jajeczne skorupki Ale do doniczek też dam, zobaczymy

Miłego dnia!
Zeta 08:07, 29 kwi 2014

Dziwna sprawa z tym mandatem .....odebranie poleconego to przyznanie się do winy??? Pierwsze słyszę..... Pięknie u Ciebie no ale jak tu się z wiosny cieszyć....
popcorn 08:15, 29 kwi 2014

hej,
wyjeżdżam jutro, sprawę olewam, musi się wyjaśnić, my jesteśmy niewinni. Moim zdaniem coś pomylili w systemie, M dowodu nie zgubił, a auto nie nasze i w życiu tam nie byliśmy. Niech udowodnią że było inaczej, fotki podobno jakieś robią tymi radarami? Olewam.

Nie zamierzam już żadnych poleconych z inspekcji transportu drogowego odbierać, bo nie wiadomo do czego się przyznam, że zamordowałam JFK na przykład?

Miłego dnia!
Zeta 08:17, 29 kwi 2014

Hehe grunt to poczucie humoru ....nie daj się ....trzeba być twardym...
popcorn 08:33, 29 kwi 2014

Wczoraj byłam wściekła, normalnie piana z pyska. Ale zostaje chyba tylko się z tego śmiać, bo chwilę potrwa wyjaśnienie tego czegoś... weekend majowy za pasem!

pozdrawiam
popcorn 14:24, 29 kwi 2014

Po żonkilach zostały same liście, udają trawę w żrawkach

Tulipki papuzie zetnę jeszcze przed wyjazdem, już po nich

Niesamowite jak ładnie urosły moje rozmnażane w ubiegłym roku żurawki

Późniejsze botaniczne tulipki:

Hosty różniaste:

popcorn 14:26, 29 kwi 2014

Powojnik bylinowy rośnie w oczach, jest wielki!

Czosnki zakwitną pewnie jak nas nie będzie

Pierwsze pączki róż:

Piwonia drzewiasta:

Bodziszek korzeniasty:

popcorn 14:29, 29 kwi 2014

Agrest

Porzeczka czarna

Azjatycka sałata

Maliny

Jeszcze hosty miniaturki

Patriot się ociąga

Powojnik botaniczny NN

I przed domem

Anita1978 15:39, 29 kwi 2014

Ale już ładnie u ciebie! Wszystko jakieś takie duże! A , wiem, ja wszystko w tym roku ciachnęłam mocno, to co!
popcorn 15:46, 29 kwi 2014

Anitko, u Ciebie też ładnie! Ładniej, porządniej i przestrzeń się czuje! Ty masz wielki ogród, ja mam malutki i wszystko napchane

pozdrawiam!