Użytkownik kwiatyllo na alllegro. Podałam numer aukcji, nie zorientowaliście się??
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27650254
Anitko, wiem że strasznie wolno rośnie, mam drugi sezon jedną i jest strasznie licha. Dlatego kupię, zadoniczkuję i wysadzę pewnie na jesień - może przez pół roku podrośnie?
Magda, to powiedz czego i ile Ci trzeba, przyjedziesz zresztą to sobie wybierzesz

Żurawki malutkie, słabo rosną, jakoś długo im to w tym roku zajmuje, mam wrażenie że rok temu śmignęły jak szalone, a teraz?? Najwyżej dużą Ci ukopię i sobie podzielisz. Zobaczymy się w sobotę, to będziesz dumać
Magda - chyba nie mają już więcej funkii; na
www.kwiatyllo.pl jest więcej, ale i ceny są normalne - nie obniżone jak na alle. W takim razie dokupię plus 1 szt hosty dla Ciebie.
Anitko, autentycznie nic wczoraj nie zrobiłam, bo odebrałam Młodą z zajęć capoeiry, zagadałam się ze znajomą podczas gdy Młoda z jej córką prawie rówieśniczką bawiły się w chowanego; potem zakupy, wróciłyśmy mocno po 18tej do domu. Młoda wcięła naleśnika, ja pojechałam po M. Wyszliśmy na dwór koło 20tej, nie było sensu brać się za nic...
Grembosiu, dzięki za info, bardzo szkoda

a już myślałam że wycieczka do Ciebie mnie czeka, hihi

Ciekawa jestem ile pergolki wytrzymają naszej pogody... na zimę je schowam do garażu.
Miłego dnia!