Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

paniprzyroda 17:15, 17 lip 2014

Znowu fajne róże, ogródek masz z gumy Gorąco, uff Nic w ogrodzie nie robię poza podlewaniem Podrap kota za uchem ode mnie
popcorn 17:17, 17 lip 2014

Mariolko, dzięki!

U nas też gorąco, wczoraj podlewałam tylko. Dzisiaj przyjeżdża Kasia-Luiza z M, zabiorą trochę roślin, jeśli uda się z mojej glinianej skorupie coś wykopać hihi Ale to za jakieś 2h

pozdrawiam!!
popcorn 21:05, 17 lip 2014

Kasia wzięła trochę roślin, mam małą demolkę może jutro zasypię dziury workowaną ziemią I parę worków kory by się przydało!
Pośmialiśmy się.

Zapłaciłam sąsiadowi za beczkę na deszczówkę, przywiezie ją jak dam sygnał - musimy rozkręcić przęsło płotu żeby wywieźć ją za garaż. Ale to po weekendzie. Mam gości. Muszę się zebrać, posprzątać, jutro coś ugotować... torcik z mascarpone wg przepisu Małgosi planuję zrobić. Albo może tiramisu? Zobaczymy

miłego wieczoru!
Ozz 21:57, 17 lip 2014

To dziś bez kotka będzie?
Luiza 22:18, 17 lip 2014

To trochę roślin to połowa przyczepy.....Dzięki.
Krys 22:33, 17 lip 2014

Luiza napisał(a)
To trochę roślin to połowa przyczepy.....Dzięki.

popcorn 08:14, 18 lip 2014

Ozz, kotka cyknę w ciągu dnia. I obiecane róże dla Ciebie! Przepraszam ale mam totalny niedoczas ostatnio!

Kasiu, dobrze że to żelazne rośliny, mogą poczekać aż je posadzisz hihi mam miejsce na jeszcze 1 różyczkę okrywową hihi

pozdrawiam!
popcorn 18:32, 18 lip 2014

Byłyśmy z Krysią u Kasi, "na chwilę" popodziwiałyśmy włości, nowe rabaty, nowy trawnik, cudne kurki Teraz usiłuję ogarnąć temat gości, nie bardzo mi idzie... zapomniałam kupić kremówki do tiramisu, ech...

Po drodze zahaczyłyśmy o szkółkę, kupiłam sobie różyczkę i klonika palmowego (Atropurpureum, tego co załatwiłam rok temu). To były chyba najdroższe 2 roślinki w moim życiu, jestem na 98% pewna że pani wydała mi zamiast do 100 zł które jej dałam, do 50ciu. Czekałyśmy i niby liczyła, ale wyszło na jej Aż tak źle chyba ze mną nie jest.. ech
Kasya 18:45, 18 lip 2014

popcarol napisał(a)

Po drodze zahaczyłyśmy o szkółkę, kupiłam sobie różyczkę i klonika palmowego (Atropurpureum, tego co załatwiłam rok temu). To były chyba najdroższe 2 roślinki w moim życiu, jestem na 98% pewna że pani wydała mi zamiast do 100 zł które jej dałam, do 50ciu. Czekałyśmy i niby liczyła, ale wyszło na jej Aż tak źle chyba ze mną nie jest.. ech

w takim razie nie maja wyjścia, MUSZA pieknie rosnąc
pokaz zdjecia
popcorn 19:40, 18 lip 2014

Trudno, trzeba zapomnieć. Ale zła jestem.
Kasia fotki jutro, albo w niedzielę, zależy o której goście się rozjadą Dla Ozz róże też nie dzisiaj:/

Obróciłam do miasta, M nie przyjechał, przysłał mi smsa że pociąg spóźniony, sms nie dotarł bo sieć nie działa Dodzwoniłam się do niego z komórki babki ze sklepu... za chwilę pojadę znowu.. tak jakbym miała czas trawnik nie skoszony, gotowanie w rozsypce, podłogi masakra ech chyba dzisiaj krócej śpię