Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 07:25, 07 paź 2014

Małgosiu, pozdrawiam!
Marzenko, również!

Miłego dnia!
popcorn 09:55, 07 paź 2014

Luiza napisał(a)
Podjadę może w środę. Dzisjaj nie dałam rady.Wyślę sms.

Kasiu, mam dużo świeżo wyrwanego bluszczu i trochę fiołków rogatych, jeśli chcesz pozdrawiam!
agniecha973 13:00, 07 paź 2014

Tak, Karolina i jej werwa zawsze mobilizuje do roboty! Dzięki Karolina, że wpadasz i dobrą radą służysz. Pozdrówka.
Dzień zdecydowanie za krótki! Jeszcze za chwilę czas przesuną, to już noc o 16.00 - 17.00 będzie. Trzeba b ędzie wypoczywać wieczorami Albo dobrą czołówkę kupić
popcorn 13:02, 07 paź 2014

Aga, nawet mi nie mów. Poluję na tani lot GDZIEKOLWIEK w ciepełko, żeby mieć na co czekać. Strasznie przygnębia mnie nadchodząca zima
W zasadzie ogródek mam ogarnięty przed zimą, teraz to sobie wymyślam prace - bo ten bluszcz mógłby zostać

pozdrawiam!!
popcorn 19:22, 07 paź 2014

Uff, 2h zebrania! Ale nudy! Jestem w radzie rodziców, się porobiło Teraz będę aktywistką Odebrałam M, ciemno.. ech.
Bogdzia 21:14, 07 paź 2014

popcarol napisał(a)
Uff, 2h zebrania! Ale nudy! Jestem w radzie rodziców, się porobiło Teraz będę aktywistką Odebrałam M, ciemno.. ech.

No to jestes poważnym rodzicem poważnej uczennicy. Dziwi mnie tylko że sie do tej rady rodziców zgodziłas jeśli sie tam nudziłas . Pozdrówka.
gardney 21:20, 07 paź 2014

agniecha973 napisał(a)
Dzięki Karolina, że wpadasz i dobrą radą służysz.

Karolina dobry duszek forum
Powiedz Karola gdzie kupiłaś ten motorek co Ci tyle energii daje? też chcę mieć taki
O rany zmiana czasu - zapomniałam że już niedługo
popcorn 07:12, 08 paź 2014

Bożenko, nudy były na przemówieniu dyrektora, w klasie już nie było nudno, bo rozmawialiśmy o rzeczach bliższych dzieciom. No i wychowawczyni to fajna babka

Gardney, motorek dostaje się - chyba - jako wyposażenie od rodziców, w genach Moi oboje tacy co nie usiedzą
Zmiana czasu... co za głupota:/

Miłego dnia!
Dzisiaj Młoda nie ma zajęć, jadą do kina i na karmienie kaczek i zbieranie darów jesieni do parku
Tonia 07:39, 08 paź 2014

Witaj, czy mogę poprosić o poradę w kwestii derenia białego? Z czym ho zestawiać na rabacie lub kto go ma w ogrodzie abym mogła zobaczyć? Dziękuje serdecznie z góry.
gardney 07:56, 08 paź 2014

a ja ciągle żyję nadzieję że sobie taki wmontuję

tonia ja mam - na początku mi się podobał, ale go nie obcinałam bo chciałam żeby wysłonił nas trochę od ulicy ale to był błąd, jest to bardzo duży krzaczor po latach, ciężko mi go teraz opanować, ale ma swój urok, tylko w tym roku na grzyba zachorował. Ciężko mi pod nim plewić (mam dużo skrzypu w ogrodzie) jest naprawdę ogromny - na wysokość tak z 2 m a na szerokość jeszcze trochę więcej. Myślę że regularnie cięty może być ok