Małgosiu, w maju możemy się wybrać do Londynu na Chelsey Flower Show, jeszcze nigdy nie byłam. Aczkolwiek na to też ze 2 tys zł pójdzie, choć to tylko 2-3-4 dni, bo bilety lotnicze w tym okresie i ceny hoteli zwyżkują, podobno. Więc nie wiem czy jest sens, czy nie odkładać na jakiś dalszy kierunek. Chyba wolałabym wybrać się na zwiedzanie ogrodów angielskich, niż na samą wystawę. Ale to już gorsze logistycznie do zrobienia, małą grupą, chyba że auto wynająć... już kiedyś jeździłam w ruchu lewostronnym po Anglii, więc spoko

hihi
W wakacje wybieramy się do Gruzji na 2 tyg, ale tutaj mam aż nadmiar chętnych, a dla grupy liczącej ponad 10 osób bardzo trudno jest choćby bilety w dobrej cenie dostać...
Na okres świąteczno-noworoczny planuję 3 tyg w Azji, 2-3 kraje i zamkniemy się w kwocie 4,5-5 tys zł z wszystkim. (najchętniej: Wietnam - Laos (ew. Birma do tego) lub Sri Lanka + jeśli lot będzie tani to skok na Malediwy na parę dni do tego - tutaj pewnie bliżej 5-6 tys, bo i Sri Lanka i Malediwy droższe).
Więc w rok uzbieramy, prawda?

Zapraszam