Znalazłam bukszpany na alle - w mojej okolicy, mozna podjechac i zabrac z ziemia... a o to mi chodzilo... wielkosci jak na moja obwodke zmrozona w zimie, 3,9 zl/szt.
Kolo Piotrkowa Tryb, jakies 40 km... http://allegro.pl/show_item.php?item=2343662764
Karola, ale u ciebie wszystko buja i w rekreacyjnej części i w warzywniku oj nagromadziłaś tego już za 3 lata dżungla będzie
a doczytałam, że masz dla mnie orliki, baaaaardzo się cieszę, bo piękne i ich nie mam
Witaj Irenko! Mam dużego orlika od Babci, a kilka małych odsadziłam dla Ciebie Fioletowe - mogą być? Innych brak... i kocimiętkę odłożyłam dla Cię Ale śmierdzi jak się potrze listki - nic dziwnego że odstrasza komary. Za rok powinna kwitnąć - bo siałam w lutym i na razie ma max. 10 cm...
Karolciu pieknie wszsystko rosnie u Cb az milo sie czyta i oglada ja tez musze troche fotek zrobic ale czekam az pojawi sie slonce bo u mnie zimnoo bardzo brr..
bukszpany w takiej cenie to taniutko akurat bedziesz miala w miejsce tych uschnietych a tak sie martwilas heh pozdrawiam!
Dzięki za zdjęcia, w ogóle ładny u Ciebie ten przedogródek. No i oczywiście znowu się czegoś dowiedziałam i znowu jestem w szoku: to szczypior kwitnie?!?! Olaboga!! No od dziecka szczypior wszędzie miałam, ale kwitnący? Pierwsze słyszę