popcorn
12:37, 17 maj 2012

Robercie - wrzuć fotki, obejrzymy
Mozga rośnie jak szalona, chyba się jej nigdy nie pozbędę
Już myślałam że wykopałam, a tu jeszcze wyłazi jakiś zapomniany kawałek kłącza... 
Gabrysiu - jasne że pamiętam! Będzie super - 20 stopni - idealnie!
Aniu w końcu chyba go poproszę żeby wysłał... z tym że chciałam sobie zostawić furtkę - gdyby te jego trawy ( a będzie ich miał całe auto) były ładne, to dokupiłabym 5 rozplenic a nie 3 jak zamawiałam, 9 konwalików a nie 5 itd... miał wysłać samą nagrodę w marcu, ale ponieważ zrobiłam zamówienie zrobiło się tego dużo i sam zaproponował że jak będzie przejeżdżał to wstąpi... ale pewnie nie ma czasu, a z marca zrobił się maj...
Agatko konkurs nt znajomości traw, jakoś po Świętach był, 3cie miejsce
nieźle jak na zieloną wiedzę, no ale google działa cuda
Miał być koło 22giej, więc o 23ciej położyłam się spać, zwlokłam się jak dostałam smsa na parter ale sorki nie chciało mi się znów ubierać i czekać jeszcze - nawet tych 30 minut... za późno :/

Gabrysiu - jasne że pamiętam! Będzie super - 20 stopni - idealnie!
Aniu w końcu chyba go poproszę żeby wysłał... z tym że chciałam sobie zostawić furtkę - gdyby te jego trawy ( a będzie ich miał całe auto) były ładne, to dokupiłabym 5 rozplenic a nie 3 jak zamawiałam, 9 konwalików a nie 5 itd... miał wysłać samą nagrodę w marcu, ale ponieważ zrobiłam zamówienie zrobiło się tego dużo i sam zaproponował że jak będzie przejeżdżał to wstąpi... ale pewnie nie ma czasu, a z marca zrobił się maj...
Agatko konkurs nt znajomości traw, jakoś po Świętach był, 3cie miejsce