W związku z tym ,że ostatnio tylko zaglądam na forum "tak na szybko", to nie miałam okazji właczyć się do dyskusji, ale czekałam na te trawy dla Ciebie Karolino, bo chciałam zobaczyć ich wielkość ( tak z ciekawości). Ale dzisiaj.... muszę! No niestety potwierdzam , to co napisały dziewczyny odnośnie wielkości traw przysyłanych przez ogrodytraw. Kupowałam na jesieni trawy Miskant Variegatus i to co dostałam w paczce zadziwiło mnie. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. W normalnej cenie (niestety nie pamiętam po ile płaciłam - ale nie była to żadna promocja, cena regularna jak w innych sklepach)otrzymałam kilka ździebełek. W tym czasie Danusia kupowała ten sam rodzaj traw do ogrodu z lustrem i płaciła taką sama cenę jak ja (wiem , bo pamiętam ,że pytałam ją ), ale tamte trawy to była kępa, a moje wyglądały tak:
Uploaded with
ImageShack.us
Z daleka prezentowały się tak
Uploaded with
ImageShack.us
Moje były kupowane jesienią i myślałam, że to może ostatnie sztuki, poprzebierane już były i dlatego takie małe. Teraz widzę , że to standard
Powiem tylko, że wówczas nie wiedziałam ,że Pan M. sie tutaj udziela, dopiero później zobaczyłam jego wpisy.
Kontakt ze sklepem był OK, przesyłka równiez bez zarzutu, natomiast najważniejsza rzecz wyglądała tak jak na zdjęciach (tuż po posadzeniu-chwaliłam sie u siebie w wątku

)
Miałam nadzieję, że teraz na wiosnę będa większe, buchną i będa cieszyć oko..... niestety przemarzły i nie mam nic

Wiem, że z pewnościa już nie zamówię traw w tym sklepie.