Konkurs byl jakos po Swietach... nie wiem czy tylko ja, nie pytalam... Danusia ostatnio pytala jak u mnie, bo doszly ja glosy ze ludzie nie dostali obiecanych nagrod... stad pewnie telefon Mariusza.
Byloby fajnie - 3 hakone zielone by sie przydaly Hakone zolte mam
Jakos trudno tu sie dostac - przez ostatnia godzinke...
Chyba coraz więcej nas tu jest, plus niezalogowani użytkownicy... i serwery padają
Odkryłam fasolkę, pomiętoszona spod tej juty - jednak ciężka jest Wiatr nie odpuszcza:/ Sobota i spotkanie u Bogdzi coraz blizej! Ciekawe jaka bedzie pogoda!
Jade prawdopodobnie z Krysia razem (Krys) - ale fajnie!!!
Karola, dzisiaj wstawię swoje hosty są już dobrze rozwinięte to sobie luknij i sama porównaj, bo ja z Twoich zdjęć nie rozszyfruje tego. Jak by co to robimy paczuszki. Dziś dostałem miskanta z Gdańska mały 10 cm oczywiście n/n. Co do Mariusza to moje trawy się chyba szybciej rozrosną niż Ty się doczekasz.
O rozchodnikach i mozdże (? jak ją odmienić) pamiętasz?
no a czy ten Mariusz nie może wysłac tych traw??? to chyba nie jest duży koszt..... a tak czekac..... bez sensu......
ale zachowuje się nieprofesjonalnie bardzo, wg mnie ! nie wysyła się sms-a odwołującego w ostatniej chwili! czy chocby zmieniającego godzinę..... no bez przesady!
Ja też nie mogłam wejść, też myślę, że już serwery padają. Nowych użytkowników i wątków przybywa lawinowo!
A w ogóle to jaki konkurs wygrałaś? Nie kojarzę... Przykro, że tak się musisz dopraszać, ten typ widocznie tak ma. Mam nadzieję, że zrekompensuje Ci temat dodatkowymi okazami