Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

agniecha973 10:35, 17 maj 2012

Karolina, a tylko Ty nie dostałaś tych traw konkursowych? Konkurs już dawno był prawda?
popcorn 11:47, 17 maj 2012

Konkurs byl jakos po Swietach... nie wiem czy tylko ja, nie pytalam... Danusia ostatnio pytala jak u mnie, bo doszly ja glosy ze ludzie nie dostali obiecanych nagrod... stad pewnie telefon Mariusza.
Byloby fajnie - 3 hakone zielone by sie przydaly Hakone zolte mam

Jakos trudno tu sie dostac - przez ostatnia godzinke...
agniecha973 11:53, 17 maj 2012

Dzisiaj jakieś problemy z wejściem na Ogrodowisko. Wszyscy mają, bo wpisów w powiadomieniach nie ma.
popcorn 12:07, 17 maj 2012

Chyba coraz więcej nas tu jest, plus niezalogowani użytkownicy... i serwery padają

Odkryłam fasolkę, pomiętoszona spod tej juty - jednak ciężka jest Wiatr nie odpuszcza:/ Sobota i spotkanie u Bogdzi coraz blizej! Ciekawe jaka bedzie pogoda!

Jade prawdopodobnie z Krysia razem (Krys) - ale fajnie!!!
Klamber 12:14, 17 maj 2012

Karola, dzisiaj wstawię swoje hosty są już dobrze rozwinięte to sobie luknij i sama porównaj, bo ja z Twoich zdjęć nie rozszyfruje tego. Jak by co to robimy paczuszki. Dziś dostałem miskanta z Gdańska mały 10 cm oczywiście n/n. Co do Mariusza to moje trawy się chyba szybciej rozrosną niż Ty się doczekasz.
GabiK 12:21, 17 maj 2012

Karolinko sobota ma być ładna. Nie upalna, ale słoneczna i ciepła, ok .20 stopni. To w sam raz.
Oby się prognozy nie zmieniły.
O rozchodnikach i mozdże (? jak ją odmienić) pamiętasz?
anula_wn 12:28, 17 maj 2012

no a czy ten Mariusz nie może wysłac tych traw??? to chyba nie jest duży koszt..... a tak czekac..... bez sensu......
ale zachowuje się nieprofesjonalnie bardzo, wg mnie ! nie wysyła się sms-a odwołującego w ostatniej chwili! czy chocby zmieniającego godzinę..... no bez przesady!
anula_wn 12:29, 17 maj 2012

dzis ma byc w nocy 1 st !!!!! w górach spadło 30 cm śniegu, koszmar jakiś !
Agacia 12:30, 17 maj 2012

Ja też nie mogłam wejść, też myślę, że już serwery padają. Nowych użytkowników i wątków przybywa lawinowo!

A w ogóle to jaki konkurs wygrałaś? Nie kojarzę... Przykro, że tak się musisz dopraszać, ten typ widocznie tak ma. Mam nadzieję, że zrekompensuje Ci temat dodatkowymi okazami
Agacia 12:31, 17 maj 2012

anula_wn napisał(a)
no a czy ten Mariusz nie może wysłac tych traw??? to chyba nie jest duży koszt..... a tak czekac..... bez sensu......
ale zachowuje się nieprofesjonalnie bardzo, wg mnie ! nie wysyła się sms-a odwołującego w ostatniej chwili! czy chocby zmieniającego godzinę..... no bez przesady!

a wręcz PO ustalonym czasie i w nocy!