Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:19, 20 lip 2012

Hej Elu - dziękuję, miłego dnia!!
betysia 08:58, 20 lip 2012

popcarol napisał(a)
Zdjęcie nie moje, Dziewczyny Pochodzi z www.polskiekrajobrazy.pl
Ale miejsce ma swój klimat Może dzisiaj się tam znów wybiorę, chcę się umówić z tym szkółkarzem

Miłego dnia!!

Wczoraj na targu kupiłam sobie perovskię, ale tylko jedną Tego jeszcze nie miałam - po zdjęciach Betysi gdzieś ją wcisnę

zdjecia i same widoki CUDOWNE...oj wtedy tesknie najbardziej ....
a co do perovskiej...oj ty juz ja gdzies wcisniesz a potem z zachwytem bedziesz wpominac miejsce i czas gdy ja kupilas !!!!
buziaki!!!!
popcorn 10:09, 20 lip 2012

Betysia - ona się srasznie rozrasta, dlatego tylko jedną wzięłam... ile lat ma Twoja?
Widoki są cudne, to prawda Szkoda że znowu pada
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!
betysia 10:16, 20 lip 2012

popcarol napisał(a)
Betysia - ona się srasznie rozrasta, dlatego tylko jedną wzięłam... ile lat ma Twoja?
Widoki są cudne, to prawda Szkoda że znowu pada
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia!

moja...2 lata ... ale ja mozna ciachac, zawsze i wszedzie,zeby trzymac w ryzach hihi!!!
pa
popcorn 10:23, 20 lip 2012

O kurcze, tylko tyle?? No to będę ciąć
mira 16:26, 20 lip 2012

Witaj Karolciu!
zmieniacie avatary i nazwy wątków i człek się gubi
ale jestem i tylko mogę rzec łał, łal, łał - to są wakacje - kanikuła

Byłam nad Biebrzą i to są cudowne okolice - choć w Twoich nie byłam ale już mi się to pragnie

czekam na zdjęcia, będę zaglądać i życzę pogody i ciepełka
popcorn 16:52, 20 lip 2012

Mireczko dziękuję!
Właśnie pieczemy z Teściową chleb w piecu chlebowym, i przy okazji drożdżówki - z jagodami, serem i makiem Fotki robię dla Was i wrzucę jak wrócimy - czyli już za 2 dni niestety

Pogoda do bani, więc mi się chce już do domu... jeszcze tylko 2 dni!
Krys 23:49, 20 lip 2012

popcarol napisał(a)
Mireczko dziękuję!
Właśnie pieczemy z Teściową chleb w piecu chlebowym, i przy okazji drożdżówki - z jagodami, serem i makiem Fotki robię dla Was i wrzucę jak wrócimy - czyli już za 2 dni niestety

Pogoda do bani, więc mi się chce już do domu... jeszcze tylko 2 dni!

O kurcze Karolina ąz zgłodniałam o takich smakołykach piszesz
popcorn 09:30, 21 lip 2012

Krysiu fotki zrobione, chleb pyszny wyszedł a jaki ładny A drożdżówki w większości pożarte, część rozdana sąsiadom (tym od mleka i serów)
Został jeszcze litr jagód, dzisiaj robię pierogi
Miłego dnia!!! Jutro wracamy... bez dziecka, które z dziadkami zostaje jeszcze tydzień...
Krys 09:40, 21 lip 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu fotki zrobione, chleb pyszny wyszedł a jaki ładny A drożdżówki w większości pożarte, część rozdana sąsiadom (tym od mleka i serów)
Został jeszcze litr jagód, dzisiaj robię pierogi
Miłego dnia!!! Jutro wracamy... bez dziecka, które z dziadkami zostaje jeszcze tydzień...

Fajny wypoczynek macie No no wracaj bo trawy potrzebuję z tej szkółki co Red Baron u nas nie ma żadnych w okolicy ,a zakładam rabatę z traw pozdrawiam