Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

reni 20:42, 29 sie 2012

renatamama3 napisał(a)
Reniu u mnie też były wrzosy ale w castoramie ładniejsze .Po ile krokusy pakowane.

No u mnie castoramy nie ma, a wrzosy ładne po 3,99
Krokusów nie kupowałam ale chyba po 8 lub 10 szt.
popcorn 20:50, 29 sie 2012

Wrzosy w biedronie rzeczywiście ładne, u nas były białe. Ale nie kupiłam

A krokusów wcale nie widziałam, a od wczoraj 3 sklepy odwiedziłam
Sąsiadka wpadła na pogaduchy i wzięła 6 op. cebulek - tych które kupiłam dla Teściowej. Więc jutro czy pojutrze znowu zawitam żeby kupić je z powrotem bBiedronę mam obok przedszkola, więc jestem tam 2x dziennie, żaden problem żeby kupić, a sąsiadka w tamte okolice rzadko zagląda...

Uprażyłam właśnie reklamówkę jabłek, tylko 2 słoiczki zajęły - akurat na szarlotkę będą kiedyś
Pachnie teraz jabłkami z cynamonem w całym domu Dobrze nam się będzie spać
Miłego!!
eliza3 20:55, 29 sie 2012

Ja tu zaglądam, aby kwiatki pooglądać, a tu szarlotką zapachniało... ale bym zjadła...
popcorn 06:40, 30 sie 2012

Hihi, Elizo - tylko pachniało, bo nadzienie w słoikach
Kwiatki? Zapraszam wstecz, może dzisiaj też cyknę parę fotek?
pozdrawiam, miłego dnia!
betysia 06:50, 30 sie 2012

Karola alez mialam do nadrobienia kobieto!!!!!
kwiatunie oczywiscie cudne...ale juz widze zakupy cebulowych rozpoczete...
a wiec milego buszowania po sklepach i owocnych lowow ...
buziaki!!!
kasik778 07:23, 30 sie 2012

witam, widzę, że juz zakupiłaś cebulki, muszę wpaść do Biedronki, zwłaszcza ten czosnek mnie kusi
renatamama3 07:43, 30 sie 2012

U mnie w castoramie po 3,69 i są o wiele większe ,niż w Biedronie.Szarlotkę też lubię chyba zrobię w sobotę.
mira68 08:02, 30 sie 2012

Karolino bukszpany ok wszystkie się przyjeły 2 dni temu miały spóżnione cięcie fotki w najbliższych dniach
Klamber 08:06, 30 sie 2012

Witaj Karola, widzę że szalejesz z zakupami jesiennymi. To fajnie, bo na wiosnę będzie wesoło. Pozdrówka dla Ciebie.
popcorn 08:09, 30 sie 2012

Betysiu - zakupy zrobione, łowy zakończone
Kasia - 6 czosnków biedronkowych czeka na wsadzenie. Tylko białe kule, odm. Mount Everest
Renato - udanych zakupów! Ja mam Castorame kawałek, nie chce mi się przebijać w korkach. Zresztą już nakupiłam różnych czosnków przez alle, teraz trochę w Niedronie, a Giganteum kupiła mi Mama w Aldi - wystarczy
Miro - to super!! Wstaw koniecznie fotki! Ja je cięłam od razu po posadzeniu, może nie powinnam... 8 ok, ale 1 już wyrzuciłam, zupełnie nie zaczął rosnąć, a jeden walczy jeszcze...

Wróciłam właśnie do domu/pracy z bazarku, dzisiaj wyłowiłam fajną pergolę metalową/stojak na 2 doniczki. Stoi na razie pod garażem, zobaczymy - ale chyba tam zostanie bo dobrze wygląda

Pozdrawiam i miłego dnia!!!