Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 10:04, 01 wrz 2012

Danusia u siebie ma 3 w jednym miejscu
Ja posadziłam szpalerek, 9 sztuk wzdłuż ogrodzenia Na wiosnę się je obcina, więc wtedy spróbuję zrobić sadzonki Odkładów nie mam jak zrobić, bo tam jest włóknina pod żwirkiem...
pozdrawiam serdecznie!
Karola
bacowa 10:30, 01 wrz 2012

Karolinko ,trawka też urosła
popcorn 10:40, 01 wrz 2012

Haha, Ewo - niesamowite!! Fajnie to wygląda!
Marzenka mi podpowiedziała, że przed moim szpalerem z róż też mogę posadzić trawę - a ponieważ mozga mi rośnie jak głupia, to pewnie na nią padnie I nie wymarza jak inne trawy!
O, tutaj:

Kominek osłaniają teraz 3 cisy...

pozdrawiam!!
agniecha973 11:02, 01 wrz 2012

bacowa napisał(a)

Karolinko ,trawka też urosła

Ewo - bacowo, ładne obrazki pokazujesz u Karoliny już kolejny raz, a masz swój wątek?
bacowa 11:37, 01 wrz 2012

Karola b . fajny pomysł na posadzenie mozgi przed różami .

Agnieszko , niestety nie mam swojego wątku , czasem tylko korzystam z uprzejmości Karoli (ciekawe kiedy mnie pogoni ) ,no i wstawiłam 2 zdjęcia na 16 str. w tesrowym dodaw.zdjęć (nie umiem linkować )
ot i cała moja działalność .

Ale wasze ogrody za to znam b.dobrze,

pozdrawiam Ewa
Juzia 11:39, 01 wrz 2012

Karola...ja już kupiłam
Ale jak się ktoś ze szkółki odezwie to dam znać!!!!
bacowa 12:04, 01 wrz 2012

Karola twje limki w przyszłym roku będą zapewne takie czego ci zyczę z całego serca , bo fajną jesteś ogrodniczką .
11stokrotka 12:14, 01 wrz 2012

Witaj Karolino. Pamietam Cię z FM. Ten sam awararek, prawda? Całkiem przypadkiem do Ciebie wpadłam, muszę przejrzeć cały wątek gdy będę miała czas, a na razie napisz, proszę, w którym Carreforze widziałaś te cisy Hicksii?
agniecha973 12:35, 01 wrz 2012

bacowa napisał(a)
Karola b . fajny pomysł na posadzenie mozgi przed różami .

Agnieszko , niestety nie mam swojego wątku , czasem tylko korzystam z uprzejmości Karoli (ciekawe kiedy mnie pogoni ) ,no i wstawiłam 2 zdjęcia na 16 str. w tesrowym dodaw.zdjęć (nie umiem linkować )
ot i cała moja działalność .

Ale wasze ogrody za to znam b.dobrze,

pozdrawiam Ewa

I ja mam nadzieję, że Karolina przymknie oko na to, że z Tobą konwersuję na jej wątku. Ewo, w Twoim ogrodzie widzę inspiracje do moich rozległych przestrzeni ogrodowych. Nie chcesz zakładać wątku? Nie wstydź się - tak mawia moja teściowa Pokaż więcej.
popcorn 14:42, 01 wrz 2012

Tez Ewe namawialam, ma cudny ogrod! wielgasny! Piekny! Ale nie dala sie namowic Nie mam nic przeciwko uzywaniu mojego watku - Aga namawiaj, moze skutecznie!!
Ewa - nie pogonie Cie, pokazuj!! A jakie wypasione limki masz! Cuda! Ile lat mja? A z tylu to Renhy?? Piekna!
Stokrotka - nick mam od wiekow ten sam Hicksii w Carrefourze w Pabianicach.

pozdrawiam!