Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 09:24, 18 gru 2012

Karolina ale fajny wyjazd zaplanowałas ,troszkę zazdroszczę bedzie śnieg pozdrawiam
popcorn 09:28, 18 gru 2012

Anitko - haha, już się pogodził z tym że końca świata raczej nie będzie Teraz organizuje łańcuchy na koła, czyści swój snowboard itp Ale tabletki do odkażania wody, kos termoaktywny itp różne badziewie ze sklepu survivalowego sobie zamówił... masakra...
Kontaktowałam się wczoraj z panią która nam wynajmuje pokoje, pisała że śnieg u nich pada Liczę na to, nie ukrywam... co to za wyjazd zimowy w góry jeśli śniegu nie będzie...

Krysiu - dzięki, też na to liczę, będzie fajnie!

Miłego dnia!!
anipla 10:44, 18 gru 2012

Przezorny zawsze ubezpieczony.....a swoją drogą wielu się dorobi na tym końcu świata..czytałam art. jak to jakiś fizyk obliczył że jakieś tam miejsce zostanie ominięte i tylko tam ludzie przetrwają i bogacze wykupuja tam miejsca za kosmiczne pieniądze ,a właścicielem tej działki jest właśnie ten fizyk ...noł koment

U mnie lało całą noc , wstrętnie jest ... u mojej przyjaciółki ok 90km za Wawą sypie od kilku dni , mówiła dzisiaj że po odkopaniu (rękołopatą)drogi do bramy żeby autem wyruszyć(dł. ok 6 Twoich działek)po 2 godz. nie było śladu że coś odśnieżane było (obok jest pole i dodatkowo zawiewa ).masakra ,muszą zainwestować w pług do kosiarki...jak mój M marudzi że musi tyle odśnieżać to mu mówię żeby sobie pomyślał o tej długiej działce i od razu lżej się człowiekowi robi..

popcorn 10:47, 18 gru 2012

Hej Anitko!
to cały biznes jest! masakra... myślę że można było na tym nieźle zarobić...

U nas też padało, po śniegu śladu nie ma, wszystko sflaczałe i rozmiękłe Trudno, taki klimat, nic na to nie poradzimy... a śniegu nie mogę się doczekać, liczę na to że chociaż w tych górach będzie... myślę że u nas na białe Święta nie ma co liczyć...
A M nawet lubi odśnieżać, oczywiście wszystko do czasu Ale też mamy dośc długą działkę przecież... a 6x więcej sobie wolę nie wyobrażać nawet

pozdrawiam!
Juzia 10:49, 18 gru 2012

Macham!
Widzicie moją rękę spod śniegu ?????
Pszczelarnia 10:54, 18 gru 2012

Ja też lubię prawdziwą zimę. Miłego wypoczynku.
popcorn 11:07, 18 gru 2012

Justynko - ledwo widać Zazdroszczę!
Ewo - dzięki, jeszcze parę dni Byłoby fajnie gdyby było biało i lekko na minusie... wtedy stoki byłyby chociaż sztucznie naśnieżone... jestem dobrej myśli

pozdrawiam!!
Magda70 21:37, 18 gru 2012

Hej, plany świąteczne masz fajne...
U nas tydzień temu było duuuużo śniegi ale w weekend wielka odwilż i prawie po śniegu
Więc w górach będzie oki

POZDRAWIAM
popcorn 22:02, 18 gru 2012

Magdo u nas w sobotę się mocno ochłodziło, w poniedziałek śladu po śniegu nie było... cóż... liczę że napada, przynajmniej w górach

pozdrawiam, miłego!!
agata_chrosc... 10:15, 19 gru 2012

już spakowana? A wiesz, że ja się nigdy nie nauczyłam jeździc na nartach? Raz próbowałam to od razu pierwszego dnia nogę złamałam i się próby skończyły. Dziwne, bo ja raczej zawsze dość usportowiona byłam. Ale widac "wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla każdego"