Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 10:18, 19 gru 2012

Hej Agatko!
Ja jeżdżę na nartach, chociaż czy umiem? Trudno powiedzieć Uczyłam się od podstawówki, na ferie narciarskie jeździłam.. jakoś jeżdżę, lubię Noga złamana pierwszego dnia? Masakra, nie zazdroszczę...

Tak, spakowani jesteśmy, jeszcze M swoje ciuszki dorzuci i już Wielka góra rzeczy i prezentów świątecznych leży w wiatrołapie
agata_chrosc... 10:44, 19 gru 2012

zazdroszczę! już nie pamiętam od ilu lat w zimie w górach nie byłam. A tu wszędzie płasko, daleko, tych potoków gwiazd nie ma bo "light polution" Poważnie
popcorn 10:48, 19 gru 2012

My też dawno nie byliśmy, studiowaliśmy w Nowym Sączu, więc każdy weekend i czasem po zajęciach nawet udało nam się skoczyć do Krynicy czy na Słotwiny. A potem, w Warszawie, posucha... a jak się Młoda urodziła, to już w ogóle... ostatnie zimy - planowaliśmy narty, po czym jak robiło się paskudnie rezerwowaliśmy Egipt więc cieszę się teraz, tylko żeby śnieg był! Pliiis!

Light polution? Ale jajo!
kasik778 17:34, 19 gru 2012

Super, że pojeździcie na szczęście na świeta ma trochę popadać, też się wybieram do Wisły w piatek mam nadzieję, że warunki będą znośne
Mala_Mi 17:57, 19 gru 2012

Poczytałam małe co nie co.. święta na nartach Super i zazdraszam, my tak przez wiele lat świętowaliśmy...
Nieważne jak się jeździ ważne by cieszyło... i było bezpiecznie
Kręgosłup boli... no cóż.. witaj w klubie.. rano przed jazdą mocne p/bólowe i jazda...
Ale z 32 i stara-młoda to dowaliłaś..
popcorn 18:03, 19 gru 2012

Kasia - życzę Tobie i sobie śniegu!
Aniu - w drugi dzień świąt jedziemy, do Sylwestra. Liczę że do tego czasu choć trochę popada!
Fajnie jest pozjeżdżać, uśmiejemy się i zmęczymy jak zwykle, a w międzyczasie herbatka z rumem
Kręgosłup bolał 24h i na razie nic mam nadzieję się nie powtórzy! Jutro idę po skierowania na RTG...
p/bólowych nie potrzebuję, dzięki Bogu... a naprawdę staro się wtedy czułam, bolał każdy gwałtowniejszy ruch...

pozdrawiam serdecznie!!
idę wykrawać pierniczki wg przepisu Gabrysi

pozdrawiam!
Madzenka 20:13, 19 gru 2012

Nadrobiłam zaległości w czytaniu Źyczę bajecznego wyjazdu na narty i oby kręgoslup odpuścił !
popcorn 20:45, 19 gru 2012

Hej Marzenko! Na razie jest dobrze, dziękuję! Mam nadzieję już się to nie powtórzy... ech...
Na narty za parę dni Tylko niech śnieg będzie! Na razie wcale u nas, u moich Rodziców w Oświęcimiu też brak
Zrobiłyśmy dzisiaj z Młodą pierogi na Wigilię, jutro kolejna porcja - trochę tego trzeba I spierniczyłam pierniczkowy przepis Gabrysi... masakra może jednak mi coś z tego wyjdzie?

miłego wieczoru!!
Madzenka 20:47, 19 gru 2012

Snieg będzie w górach, bez obaw
A o kręgosłup dbaj. Ja po podróży samochodem zawsze cierpię, od ucisku na kręgi szyjne boli mnie głowa... Ciekawa jestem co Ci radzi lekarz?
popcorn 20:51, 19 gru 2012

Marzenko lekarza zobaczę jutro. Nigdy nie miałam problemów z kręgosłupem...
wczoraj byłam, ale zobaczyłam 15 osób w kolejce (a za 20 min miałam odebrać Młodą z przedszkola) - przeniosłam wizytę na jutro - dzisiaj Wigilia u Młodej i popołudnie z głowy;
jutro może się uda