Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

majkel0326 13:12, 17 gru 2012

Karolina,czytam o Twoim kręgosłupie i rwy kulszowej nie zazdroszczę Też miewam takie ataki.A lekarze...dwa lata chodziłam do wszelkich specjalistów,nikt mi nic nie pomógł.Chyba trzeba z tym żyć,bo kroić się nie dam
Choinka piękna Córka pewnie frajdę miała z ubierania My jeszcze nie mamy,muszę M do nadleśnictwa wysłać.
popcorn 13:19, 17 gru 2012

Hej Maju!
niech stwierdzą że to to... to przynajmniej będę spokojna że przewlekłe, ale da się z tym żyć ja też chodzę od Annasza do Kajfasza, zaliczyłam już nawet reumatologa, a pewnie neurolog czeka na liście... na rehabilitację się zapiszę, mamy po sąsiedzku nowo otwarty ośrodek, może jakaś krioterapia czy pole magnetyczne... na razie git, ale nie chciałabym żeby mnie na nartach dorwało... moja Babcia miała na to operację, ale bolało tak że chodzić nie mogła, ja nawet środków p/bólowych nie brałam, czyli chyba nie było tak źle.

Choinka stoi od Mikołajek, Młoda bardzo lubi A w sobotę ubierała u Babci (mojej Teściowej) Będziecie mieć drzewko? Ale fajnie! My wyjeżdżamy, szkoda byłoby żeby schła tu sama...

pozdrawiam!
majkel0326 13:27, 17 gru 2012

My co roku mamy prawdziwy świerk.W sumie tak jakoś się przyjęło.Jak mieszkałam z rodzicami w bloku to mieliśmy sztuczną choinkę.Ale jeżeli Wy wyjeżdżacie to faktycznie szkoda drzewka.A dzieci zawsze się cieszą z ubierania,w sumie to ja nie mam za wiele do powiedzenia,bo jak młoda dopadnie do bombek to nie da sobie nic powiedzieć Potem przewieszam je ukradkiem To Twoja córka ma podwójną radość,bo już dwie choinki ubrała
popcorn 13:33, 17 gru 2012

A w Wigilię u moich rodziców będzie ubierała Tyko z rozbieraniem gorzej, tego już nie lubi... ja też nie

pozdrawiam!
majkel0326 13:52, 17 gru 2012

Tego chyba nikt nie lubi
popcorn 13:54, 17 gru 2012

Byle do marca U nas jak w marcu - plus 4, śniegu brak... ale już 14ta, prawie po poniedziałku najbardziej męczący dzień tygodnia... a teraz wszyscy chcą wszystko na już do tego...
wniosek urlopowy wypisałam, jupi!
Milka 15:13, 17 gru 2012

I słusznie, bo pędzisz ciągle w galopie, ciut odpoczynku nie szkodzi, miziam ciebie i młodą
popcorn 15:18, 17 gru 2012

Hej Irenko!
skąd, na co dzień spokojnie, czasem jak więcej rzeczy do zrobienia to ciut szybciej...
ale chyba coś w tym jest, nawet szef co i rusz mi mówi "spokojnie", "niech nabierze mocy" i poczeka

Cieszę się już na ten wyjazd pozdrawiam serdecznie!
Karola
popcorn 21:50, 17 gru 2012

Pani z Murzasichla napisała że w sobotę trochę śniegu stopniało po halnym, ale właśnie porządnie sypie Liczę że na Święta będzie tam biało Spakowani jesteśmy już częściowo, narty odkurzone, kurtki, spodnie poprane i schną Ale fajnie Mogłoby być duuużo śniegu, uwielbiam prawdziwą zimę w górach

miłego wieczoru!
anipla 09:19, 18 gru 2012

Hej
Fajny wyjazd będzie,a śnieg też będzie(musi )
M też jedzie?- tak po końcu świata?