popcorn
10:02, 06 sty 2013

U nas pada śnieg! Jupi! Minus dwa, więc może jak napada chociaż chwilę tej zimy będzie biało? 
Posadziłam przed chwilą paczkę tulipanów i hiacyntów do doniczek, ziemia leżała w ogrodniczym na dworze i na wpół zmarznięta, musiałam drapać żeby coś udrapać
Zaglądałam do lilii w garażu, nie rosną mimo ciepła ostatniego, jest ok
Postawił mi M obok czujnik temperatury, będę wiedziała ile w garażu jest stopni
pod hiacyntami miałam w paczuszkach 2 kłącza funkii, o których zapomniałam
i wyschły, prawie na wiór... wsadziłam je razem z hiacyntami, może wiosną się obudzą? hmm...
Wczoraj miałam się wybrać do centrum handlowego na wyprzedaż, ale nie miałam pomysłu co bym tam miała kupić, a chodzić bez celu w tłumie nie lubię (chociaż jak bym już tam była na pewno jakaś sztuczna potrzeba by się znalazła
... i mnie w nocy olśniło, że zaraz mam spotkanie firmowe i nowy płaszczyk zimowy potrzebuję... ale jechać mi się nie chce, dobrze że jest internet
Tylko stary płaszczyk muszę zmierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nierówny...
miłego dnia!

Posadziłam przed chwilą paczkę tulipanów i hiacyntów do doniczek, ziemia leżała w ogrodniczym na dworze i na wpół zmarznięta, musiałam drapać żeby coś udrapać

Wczoraj miałam się wybrać do centrum handlowego na wyprzedaż, ale nie miałam pomysłu co bym tam miała kupić, a chodzić bez celu w tłumie nie lubię (chociaż jak bym już tam była na pewno jakaś sztuczna potrzeba by się znalazła

miłego dnia!