Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Gabrysia_ 21:03, 23 mar 2013

Książki przyjdą,ja prawie zawsze tak kupuje i jest ok!
Nawet dzisiaj kupiłam pościel i poszewki na jaśki ( od różnych sprzedawców) i nawet nie dopuszczam do siebie ,że nie wyślą
Staram się przed zakupem sprawdzać komentarze,jak jest dużo negatywów to nie kupuję
popcorn 21:06, 23 mar 2013

Gabrysiu, imienniczko mojej córki dzięki. Liczę na to że przyjdą Po prostu czasu teraz tak, coraz częściej spotykam się z nieuczciwością anonimowych w zasadzie sprzedawców... i chyba nie tylko ja...
czekam na nie z niecierpliwością

pozdrawiam!
popcorn 08:37, 24 mar 2013

Słonko piękne, rano było minus 13... gdzie ta wiosna ja się pytam?
Muszę przepikować kalarepki bo wielkie wyrosły; ale ziemi nie mam, tj są 2 worki w garażu, ale zamarznięte... ech:/
Śniegu sporo. Czy to kiedyś stopnieje? Święta za pasem. Okna brudne, ale nie zamierzam myć, czekam na normalną wiosenną pogodę... Jak tak dalej pójdzie na Wielkanoc będzie więcej śniegu niż było na Boże Narodzenie... coś się chyba poprzestawiało
popcorn 13:00, 24 mar 2013

Werbenki kiełkują! Jednak! Jupi!
Przytargałam worek ziemi z garażu, niech się rozmraża Przyniosłam też różę pienną, nie chcę żeby się zmarnowała... i agapanty. Różę obcięłam, niech rośnie
Pogoda piękna, minus 2 i słonko...
Gabriela 13:41, 24 mar 2013

U mnie werbena też się wczoraj wreszcie pokazała i też jest słonko, ale jakoś nie potrafię się cieszyć tym, że w niedzielę palmową jest minus cztery.
Fajne książki wybrałaś, będzie dużo oglądania i czytania.
vita 13:53, 24 mar 2013

Skąd ja znam problem z zamarznietą ziemią w garażu?
Jak werbenki kiełkują, to nie jest źle, a może będzie lepiej? Będzie! Trzymaj się
popcorn 13:55, 24 mar 2013

Hej Gabrysiu!
dzięki Z werbenki myślałam że nici będą, a tu mnie zaskoczyła cieszę się bardzo
Na książki czekam, mam nadzieję przyjdą początkiem tygodnia
Staram się nie dołować, ale szczerze dość mam tego śniegu. pikuję pomidorki i kalarepki, czytam milionowy raz książki o tematyce wiadomo jakiej... znowu jakiś mały kundel gonił sarenki... słabo uciekały, bo piesek ledwo przez śnieg dawał radę brnąć, ale i tak były niespokojne...ech

Czy Twoje jeżówki kiełkują? Posiałaś je czy do gruntu wiosną?
Moje:

pozdrawiam, miłego!!
popcorn 13:56, 24 mar 2013

vita napisał(a)
Skąd ja znam problem z zamarznietą ziemią w garażu?
Jak werbenki kiełkują, to nie jest źle, a może będzie lepiej? Będzie! Trzymaj się

Hej Vita! Jasne że będzie!! Wzięłam testowo z garażu też jedną donicę z liliami, potrzymam w domu, mam nadzieję nie zmarzły przez całą zimę i zaczną rosnąć w cieple!!

pozdrawiam!!
eliza3 17:00, 24 mar 2013

Pozdrawiam, macham, wiosny czekam jak wszyscy
Może jeszcze coś posieję, tak na poprawienie humoru
eliza3 17:00, 24 mar 2013

Pozdrawiam, macham, wiosny czekam jak wszyscy
Może jeszcze coś posieję, tak na poprawienie humoru