Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:47, 20 mar 2013

Renatko bukszpany były ładne, ale dość małe jak na 5,9 zł moim zdaniem... zresztą mam ich trochę już, wystarczy. Stroik - dobry pomysł, może i ja coś zmajstruję dla Mamy? Jedziemy na Święta

Liatrowo będzie Nie mogę się doczekać

Malkul - idę

dobrej nocy!
Bogdzia 22:57, 20 mar 2013

No i nie dostałam dziś paczki. Oni chyba zawiadamiają jak pakują a nie kiedy wysyłają bo tak było z Tobą a teraz ze mną.Jutro od nowa czekanie. Dziś -5 ma byc, zimno, żeby tylko więcej nie było. Pozdrówka.
Mala_Mi 22:59, 20 mar 2013

Miłej nocy
anipla 23:57, 20 mar 2013

Dzięki za info o nożycach ,-12 ,wiosna że hej

popcorn 08:30, 21 mar 2013

Bożenko - hmm możliwe, ale to denerwujące, bo jak wysyłają powinni podawać numer listu i wtedy można śledzić na stronie spedytora gdzie jest paczka...
Koło 20tej było minus 5, potem bałam się patrzeć ech

Aniu
- dziękuję! Miłęgo dnia!

Anitko
- no co zrobić... pierwszy dzień wiosny, ech...

a u nas kłądą światłowody. I przekopią mi pół przedogródka
I tak nieźle, bo się zgodzili przebić tylko na wysokość szpaleru hortensji i wyciągnąć kabel na wierzch, i wrócić jak śnieg stopnieje i dokopać się do budynku. Ech... moje rabatki...
Do tego jedziemy na pogrzeb, więc nie mogę ich pilnować wrr...
Mala_Mi 09:08, 21 mar 2013

Oj tak.. wiosna, że hej
popcorn 09:12, 21 mar 2013

Ano... znowu śnieg pada! ech
Margarete 11:34, 21 mar 2013

Witaj Karolino,będziesz u Tracza na spotkaniu w sobote? bo ja bardzo bym chciała byc i może uda mi sie tak zaplanowac żeby tam dojechac. Mam miejsce w aucie gdybys chciała sie zabrac.
Za oknem widoki.... jak przystało na pierwszy dzień wiosny... i temperatura też... brrr.
Pozdrawiam i byle do wiosny !
ewa004 12:04, 21 mar 2013

Pozdrawia wiosennie albo zimowo wybieraj co chcesz
popcorn 20:15, 21 mar 2013

Małgosiu chciałabym być, ale akurat w sobotę jest spotkanie u rodziny M i powinnam być, wszyscy będą, choć bardzo mi się nie chce Szkoda że spotkanie nie jest wcześniej - rano jest fajny bazarek po drodze, na Bałutach, mogłybyśmy jechać, koło 10tej? I potem na spotkanie - akurat na 12tą? hmm...

No, jest jeszcze jutro... odezwę się, ok? Dałabym Ci od razu jeżówki

Ewo
- zimowo, niestety

Śnieg pada i pada, dzisiaj przybyło jakieś 10 cm. Znowu odśnieżaliśmy
Akurat jak jechaliśmy na pogrzeb zaczęli pracę u nas, (kładą światłowody dla tp sa);
dobrze że mnie nie było bo bym chyba zawału dostała, już facet po moich komentarzach miał dość

Ale wybaczcie, wali łopatą w śnieg i się dziwi że się nie może przebić - a tam 10 cm żwirku i włóknina pod spodem. Nie chcę myśleć jak on to zrobił w końcu, śnieg przysypał i nic nie widać. Jak stopnieje to pewnie będę zła.. bukszpanową obwódkę mi podeptał, ech.. masakra:/

Małgosia się nie odzywa, 3ci dzień roślinki dla niej czekają u mnie... nie mam miejsca i ziemi na tyle żeby je wszystkie posadzić w doniczkach... hmm...