Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:31, 27 maj 2013

Moja Młoda dzisiaj

Nowe nabytki:

Robertop 20:27, 27 maj 2013

Córka - jak prawdziwa artystka na scenie.
Zakupy ekstra. Wszystko mi się podoba. Jak będziesz prowadzić tego Graba na paliku?
renatamama3 21:02, 27 maj 2013

Śliczna młoda ,jak ja lubię orliki ten nowy nabytek śliczniutki, taki pełny.
popcorn 21:13, 27 maj 2013

Hej Roberto! Mi niestety tez wszystko się podoba, tylko niech nie rośnie, bo miejsca brak już od dawna Grab - zobaczymy czy da się utrzymać kulkę, bo on kolumnowo rośnie...

Renatko, dziękuję Ciekawe czy za rok tez taki ten orlik będzie? One sie lubią podobno krzyżowo zapylać, mam tylko fioletowe puste i siewki pełnych czarnych - zobaczymy czy powtórzą się z nasion

Leje. Kupiłam nawóz do róż, rozsypałam pol pudelka. Mam nadzieje żadnej nie spale... rosną, ale jakoś słabo, paczki zaczynają mieć, ale jakieś malutkie... zobaczymy
bociek 21:24, 27 maj 2013

Uuuuuuu, szewski poniedzialek Karolina, tylko spokoj... Od srody wraca pogoda, moze chociaz to Cie jakos pocieszy. No i najwazniejsze - Dzien Matki w przedszkolu, tego zadna elektrownia Ci nie zepsuje
Madzenka 22:00, 27 maj 2013

Karola u mnie też ciągle wyłączają prąd..... Co kilka dni muszę zegar na piekarniku ustawiać.... Jakiś III świat jesteśmy...
popcorn 22:01, 27 maj 2013

Kasiu, już luzik, ale kolo 8.30 wolałabyś mnie nie słyszeć Fajnie ze tydzień krotki, jeszcze tylko jutro i środa Jupi!
miłego wieczorku, dobrej nocy!
popcorn 22:03, 27 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Karola u mnie też ciągle wyłączają prąd..... Co kilka dni muszę zegar na piekarniku ustawiać.... Jakiś III świat jesteśmy...

Marzenko ja nie rozumiem o co chodzi, czy nie mogą naprawić tej sieci raz a porządnie? I zacząć od 4tej rano? A nie - planowane w godzinach pracy i w mojej sytuacji można się zastrzelić... szkoda mi urlopu po prostu, no i świecenie oczami przed szefostwem - jakbym na totalnym zadupiu mieszkała... ech Łączę się w bólu

pozdrawiam!!
grembosia 01:11, 28 maj 2013

Z tym prądem, to chyba tyko u Was... U nas podłączją nową sieć, to na chwilę prądu brak.
Ale wrócę do młodej, wykapana mamusia
A nowe nabytki, tak umiemy się z nich cieszyć, ktoś, kto kupuje ciągle nową kieckę nie zrozumie nas.
Ja ostatnio zaszlabanowałam sobie ciuszki i kosmetyki na rzecz nowych roślin. I tak jestem piękna i szczęśliwa
popcorn 08:28, 28 maj 2013

Hej Grembosiu!
Młoda raczej nie jest do mnie podobna, w sumie nie wiem do kogo jest Podobno do Teściowej
Z prądem masakra
Ja od dawna mam szlaban na ciuchy, zresztą i tak nie mam gdzie w nich chodzić (pracuje w domu). A nowe nabytki cieszą i rosną

pozdrawiam!