Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mathildis 23:04, 11 cze 2013

popcarol napisał(a)
Początki hostowiska mojego - jak się rozrosną, ziemi nie będzie widać, a płot osłoni bluszcz, będzie lepiej Ale to za parę lat

Kalarepki niedługo zjemy

Ta już zjedzona

Czy tutaj jest agrest na nóżce?
Naglądałam się kalarepek, truskaweczek i zgłodniałam
Krys 23:27, 11 cze 2013

Karolina piękne masz lilie i wszystko tak obficie rośnie taras mi się podoba tez podobny planujemy będę o niego pytac
Krys 23:31, 11 cze 2013

Karolina a jak i kiedy się dzieli szałwie ?
popcorn 08:36, 12 cze 2013

Matylda, tak, agrestów na nóżce mam kilka, żeby mi się Młoda nie kłuła. no i przy koszeniu jest to wygodniejsze

Krysiu - na taras mój M jest zły, bo trzeba go rozkładać wiosną i składać jesienią. Ale drewna mi szkoda na zimę zostawiać, przetrwa dłużej Pytaj
Ja go uwielbiam, chodzimy z Młodą boso
Kiedy się dzieli szałwie? Albo wczesną wiosną albo po kwitnieniu pewnie... nie wiem, nigdy nie dzieliłam...

pozdrówka
k.
popcorn 13:00, 12 cze 2013

Zaraz przyjedzie Anitka na chwilę, po roślinki które wspólnie zamawiałyśmy. Porozmawiamy chwilkę
Dzisiaj nie pada, może wreszcie zrobię konieczne opryski

Na sobotę może będą goście, urodziny M, zrobimy grilla jeśli pogoda pozwoli Już dzisiaj środa! Ale ten czas leci... w przyszłym tygodniu już zakończenie roku szkolnego w przedszkolu, znów się trzeba będzie urwać wcześniej z pracy... tym razem M, bo dzień później Młoda ma występ podsumowujący kółko teatralne, jest wroną więc ja pojadę
popcorn 15:47, 12 cze 2013

Była Anitka, dostałam sporo siewek i małą Anabelkę Dzięki za miłe spotkanie, niestety króciutkie - co chwilę telefony, praca...
słonko świeci, pięknie jest!
AniaK 16:02, 12 cze 2013

Karolka wszystko pięknie rośnie, warzywka smakowicie wyglądają. Pozdrawiam
popcorn 17:43, 12 cze 2013

Aniu dziękuję, pozdrawiam!
Bogdzia 20:21, 12 cze 2013

Karola dzięki za tojeśc i piwonię, Anitka mi przywiozła. Pozostaje rozliczenie jak się spotkamy w sobotę ( niestety dopiero przyszłą) . Zamawiałaś powojniki?
popcorn 21:07, 12 cze 2013

Hej Bożenko! Z powojnikami czekałam na Małgosię i Anitę, ale w końcu zamawiam, dzisiaj lub jutro - wreszcie przepraszam za opóźnienie, ale i tak by nie doszło na dzisiaj, więc wszystko jedno, byle doszło do przyszłej soboty Jeszcze irysy mam dla Ciebie fioletowe które Ci się podobały, ale zagapiłam się i nie zdążyłam ich wykopać, dowiozę też w sobotę

buziaki
k.

poogródkowałam sobie Skosiłam kawałek trawnika, aż mi się benzyna nie skończyła w baku oczywiście zapasu nie mam, jutro dokupię - wszystko przez brak pojemnika na benzynę Byłam u 2 sąsiadek, rozdałam trochę sałaty i poplotkowałyśmy sobie

miłego wieczoru! idę kąpać Młodą (czarna po super ekscytującej zabawie w rowie i śpiewać kołysanki