Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

Ewa 23:16, 19 wrz 2013

Pozdrawiam Sylwuś
A czy to Ciebie spotkał mój M ?
Leci ten czas .......a my się nie widzimy
Enya73 23:41, 19 wrz 2013

Pozdrawiam serdecznie Co słychać u Ciebie?
sylllwia 20:47, 20 wrz 2013

Ewa - tak Ewuś, spotkałam Twojego eMa w Żorach - jednak mnie poznał

Enya - ostatnio intensywnie pracujemy na budowie, bo chcemy zdążyć z dachem przed zimą, a dzień coraz krótszy i deszczowe dni przeszkadzają.

Pozdrawiam Was obie i mam nadzieję że uda nam się w niedługim czasie spotkać

Gabrysia_ 20:58, 20 wrz 2013

Sylwia....macham i pozdrawiam
...życze szybkiego zakończenia prac
sylllwia 21:08, 20 wrz 2013

Jeszcze chyba nie pokazywałam moich tegorocznych pacioreczników

A poniżej kanna, która wyrosła z nasion na stercie ziemi z wykopu Ma ciekawy kolorek, czerwono-żółta, inna niż jej matka.Kwiaty ma bliżej siebie i wydaje się przez to pełniejsza. Jest jeszcze sporo innych rosnących na stercie ziemi, ale jeszcze nie kwitną, ciekawe jakie będą miały kolory, bo z nasion podobno może wyrosnąć zupełnie inna

Bogdzia 21:10, 20 wrz 2013

To nową odmianę wyhodowałaś, możesz nazwac i zgłosic.Bardzo ładna jest, rodzice też niczego sobie.Pozdrawiam.
sylllwia 21:11, 20 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia....macham i pozdrawiam
...życze szybkiego zakończenia prac

Gabrysia macham również w Twoją stronę, chyba dopiero zimą odetchnę trochę i będę miała więcej czasu
sylllwia 21:20, 20 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
To nową odmianę wyhodowałaś, możesz nazwac i zgłosic.Bardzo ładna jest, rodzice też niczego sobie.Pozdrawiam.

Bogdziu jak miło że zajrzałaś Ta nowa podoba mi się lepiej, niż te, co zawsze miałam, będę próbowała ją rozmnożyć. Ciekawią mnie jeszcze kolejne, które mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć przed zimą.
baraga1904 08:58, 21 wrz 2013

...takie piękne zdjęcia z lata z kwiatami...ach...tylko powspominac ....za oknem nieciekawie dzisiaj znowu.. zdrowiej Sylwuś...
kasiula79 10:27, 21 wrz 2013

Cześć Sylwia - jestem u Ciebie po raz pierwszy i bardzo zachwycił mnie Twój ogród, a przede wszystkim cudne i duże różaneczniki. Wyglądają na bardzo zdrowe i dopieszczone - powiedz jak o nie dbasz, że są w takiej kondycji? Na moich rh Cuningham white, które posadziłam wiosną zauważyłam teraz że żółkną im środkowo-dolne liście. Nie wiem czy to normalne u nich na jesień, czy może powinnam zacząć się martwić? Dodam że do tej pory nic im nie było.

pozdrawiam