..uwielbiam te wrześniowe barwy ,pisałyście o tej mandewilli też ją mam poraz drugi ta pierwsza mi padła a w tym roku rośnie wyśmienicie,mam ją od strony półn.
Jolu,czy ktoś ci napisał,że masz ładnie w ogródku?Nie widzę! No to ja ci powiem.......ogród bez twojego nadzoru codziennego nabrał szlachetności w kolorycie.......
No pięknie jest...... po prostu!
Niezbednik kupiłam mojemu, bojak jesteśmy oboje na działce, to ciągle padało pytanie typu: gdzie leży sekator, sznurek, ... a tak wiadomo - maja swoje miejsca i nie zajmują dużo przestrzeni w moim małym domku.
Musisz mieć smaczne winogrona skoro tylu amatorów jest na nie
Haniu, Bogusiu, wrześniowe barwy zawsze są przecudne, wnoszące spokój, równowagę, optymizm ...
No może trochę nostalgiczne, ale to przygotowanie do następnej pory roku.Ja liczę, ze i październik będzie jeszcze ładny bo po tegorocznym lecie mam jakiś niedosyt ...
Dziękuje Haniu, za miłe słowa
Nieraz wracam myślami do naszego spotkanie i zastanawiam się czemu go nie przesunęłam ze względów pogodowych na inny termin ...
Zobaczyłybyście wtedy moją działkę w weselszym i kolorowszym wydaniu
Ale na następne spotkanie u mnie wybierzemy ładniejsza pogodę
A tak żartując, to z Twojego postu wynika chyba, że moja działeczka pieknieje jak ja się do niej nie wtrącam
Jolu!Pięknieje Twój ogródek,żeby Ciebie ładnie witać,a nas przy okazji!
Masz super!