ale cie posłuchał uprzejmy aparat, albo niezłe argumenty przedstawiłaś
niesamowita lawenda, ale to chyba z tych francuskich, nowych odmian co nie zimuje
o proszę czego się można dowiedzieć ... spróbuje ... Jolu śliczne tulipany, cieszą oko, u mnie jeszcze nie zakwitły, zielone są jeszcze ... coś się zmienia , bo we Wrocławiu zimno ...wiosna się ociąga...
pozdrawiam.
Marto, Maju, niektórzy twierdzą, że gdyby codziennie wrzucać do skarbonki bilon pozostały w portfelu po codziennych zakupach, to hohoho
A ja to wręcz potwierdzam z własnego doświadczenia! A w zasadzie z mężowego bo u mnie kiepsko c oszczędzaniem - co mam to wydaję - jak to mój mąż mówi Ale on skrupulatnie codziennie wrzuca z portfela jedynki, dwójki i piątki i już maaaaaa , że naprawdę ho ho Muszę się do niego podkolegować
o proszę czego się można dowiedzieć ... spróbuje ... Jolu śliczne tulipany, cieszą oko, u mnie jeszcze nie zakwitły, zielone są jeszcze ... coś się zmienia , bo we Wrocławiu zimno ...wiosna się ociąga...
pozdrawiam.
A zawsze Wrocław wydawał mi sie cieplejszy niz Szczecin. Jeżdżąc do Wrocławia wielokrotnie obserwowałam, ze wegetacja u was jest bardziej zaawansowana. Widocznie ten rok nie typowy ...
Tulipanki kwitną u Ciebie.,a moje jeszcze nie.Opóźnienie wegetacji w porównaniu z Tobą około 3 tygodnie.
Mówiłam,że w ostatnim tygodniu kwietnia zameldują się może z kolorem.Piękna wiosna u Ciebie!
Tulipanki kwitną u Ciebie.,a moje jeszcze nie.Opóźnienie wegetacji w porównaniu z Tobą około 3 tygodnie.
Mówiłam,że w ostatnim tygodniu kwietnia zameldują się może z kolorem.Piękna wiosna u Ciebie!
No nie wiem Haniu, czemu moje takie wyrywne
A oprócz tulipanków mogę się pochwalić takim dużym pakiem piwonii lekarskiej Pewnie zakwitnie na imieniny M. - to jego ulubiona