W sobotę praca (a właściwie harówka), wczoraj grillowanie, gości przyjmowanie, ..
a dziś znowu praca, bo jutro idziemy w gości na działeczkę do znajomych
jotko - a jak Twoja wisteria? Duże ma już pączki? Bo moje jakby uspione i nie wiem czy zmarzły czy jeszcze się budzą..
Do wczoraj nie dawała znaku życia
Ale to silne pnącze i jak dotychczas nawet po przemarznięciu odbijała, więc czekam ...
U nas ta bezśnieżna zima wielu roślinom dała się we znaki i te silne mroźne wiatry zrobiły swoje. Ja w tym roku staram się wykazać cierpliwość i na niektóre rosliny jeszcze czekam ...
jotko - a jak Twoja wisteria? Duże ma już pączki? Bo moje jakby uspione i nie wiem czy zmarzły czy jeszcze się budzą..
U mnie idą mocno, ale nie wszystkie identycznie, więc może jeszcze chwilę trzeba poczekać
a ja też Jolu juz pytałam co z twoją, bo mi utkwiła w głowie, wraz z początkiem twojego wątku!
Czyli Jolu, przeplatanka, goszczenie i pracowanie podziwiam twój zapał, mój zwiał
a stół iście biesiadny i jest szansa, że nie zwiną!
Cały ten tydzień M. jest w domu, więc korzystam z tego. Mam pomocnika do pracy na działce i towarzystwo do biesiadowania ze znajomymi. Wczoraj został dopieszczony pochwałami za kratki, stół, ławkę, bo miał gości z okazji swoich zaległych imienin
Zapał dziś tez troszkę siadł, bo po szykowaniu wczorajszej imprezy i rwetesie potrzebuje troche spokoju.
Irenko, Ty sie nie martw, Twój zapał nie zwiał, tylko poleciał złapac drugi oddech Będzie dobrze. A czasami trzeba przystopować.
Do wczoraj nie dawała znaku życia
Ale to silne pnącze i jak dotychczas nawet po przemarznięciu odbijała, więc czekam ...
U nas ta bezśnieżna zima wielu roślinom dała się we znaki i te silne mroźne wiatry zrobiły swoje. Ja w tym roku staram się wykazać cierpliwość i na niektóre rosliny jeszcze czekam ...
Stół wspaniały Jolu . A co do zmrożonych roślin - też czekam . Podobno w okolicy 24 czerwca roślinki dostają drugie soki i ożywają . Czekamy cierpliwie . Pozdrawiam.