Widzisz Aniu jakie są zalety zaglądania do mojego wątku Liczę, że wiosną dostanę chryzantemę od Ciebie i będę Cie chwalić cały czas. Jak będzie możliwość, to podzielę się nią z Hanią. ładnie będą wyglądały z moją cynobrową
Jeśli chodzi o działkę to mogę powiedzieć, że tak. Nawet czosnek już wsadziłam w warzywniaku. Zostało jeszcze obsypanie róż, ale z tym jeszcze poczekam. Trzeba wprawdzie jeszcze przekopać zielony nawóz i rozebrać resztę starej szklarni, żeby było miejsce na wiosnę na nową, ale to już drobiazgi
Różyczki na tle gorczycy (do przekopania) specjalnie dla Ciebie
Wyjaśniam - różyczki dla Ciebie a przekopanie zielonego to już Marka zadanie. Ale mój M. zarobiony jak Ty więc kopanie czeka na swoja kolejkę ...
Witaj Aniu
Ta zima powinna spasować jeszcze wszędzie. Nie pora na nią. W nocy królował księżyc, a teraz słonko daje popisy. U mnie maluje swoje obrazy na firankach
Bożenko, smuty powoli u każdego, chyba że zimozielonych dużo U mnie też ostatnie podrygi kolorów. Róże chyba najwytrwalsze. Ciesze się, że przyniosłam kilka gałązek z pączkami do domu, bo tu mogły się rozwinąć
Jeśli chodzi o moją chryzantemę, to zobaczę wiosną czy można ją podzielić na więcej części bez szkody dla niej. Jeśli tak to dostaniesz i Ty
Jolu, poczęstowałam się ciastem pyszne!
a u was cieplej, nawet +7 i chyba bez śniegu; fajnie, że nam kolory pokazujesz, bo zima już i tak postraszyła i szkód narobiła!
buziam poniedziałkowo
Jolu,ciasto....boskie! Moje ulubione!
Dobrze,że już z wszystkim zdążyłaś ! J mam jeszcze na jeden dzień pobytu zajęcie,ale czekam na ocieplenie za tydzień. W tym tygodniu się do ogrodu nie wybieram.Zostawiam zimową różyczkę ,buziam!