Basiu, awansowałam na kierowniczkę głosami całej rodziny Ale to dobra fucha, bo córeczki i M. właściwie zarządzania nie potrzebują No może troszkę koordynacji ...
Pomocników u nas nie brakuje, ale nie lubię być powodem zmartwienia ...
Choinkę zawsze i tak ubierał M A ja tylko chwaliłam
Od lat Święta u nas są rozpisane na głosy
Jolu zdrówka! Nie zazdroszczę nienawidzę szpitali, ale czasem trzeba przejść
pozdrawiam!!
Karolinko, wizyta w obiektach służby zdrowia to swoiste doświadczenie ... Jak już człowiek załatwi wszystko to po czasie nawet z wielu rzeczy pośmiać się może ...
Rok 2012 rokiem kontaktu ze służbą zdrowia
Właśnie po 4 godzinach pukania do różnych szpitali, przychodni po wymagana skierowania wróciłam do domu. Paluch pocięty przez chirurga krwawi mocno i boli jeszcze mocniej, bo puszcza znieczulenie ...
Antybiotyk na co najmniej 7 dni, sterylny palec, kontrola codziennie u chirurga, ... oj joj joj
Moje szykowanie do Świąt skończyło się dzisiaj ... to co jest w zamrażarce to dobrze, resztę muszą przejąć córki
I jak tu człowiek ma się nie denerwować.
Współczuję Ci i bolącego palca, i wizyt w przychodni.
Zamrażarki, to jednak wspaniały wynalazek.
No i jeszcze muszę dodać, że zmywarka też wspaniały wynalazek, a ja jej nie mam
Na wiosnę remont kuchni ze zmywarką w roli głównej ...
No te wizyty Dziś w rejestracji rejestratorka zaproponowała mi wizytę u chirurga na marzec , bo to był pierwszy wolny termin .. więc pokazałam jej "przedmiotowy" palec i poskutkowało
dmucham na paluszka i żałuję Cię bardzo - zdrowiej, odpoczywaj i się nie przejmuj oby się wyleczyło
pozdrawiam
Wczoraj chyba pierwszy raz płakałam przez mężczyznę ... Nie to że ryczałam, ale łza mi popłynęła ... z bólu jak przystojny chirurg dobierał się do mojego palca
Mira, dmuchanie na paluszka pomaga dziękuję
Jolu, wpadłam do ciebie, a tu tu takie u ciebie problemy z palcem i to przed samymi świętami. Dobrze, że chirurg przystojny był, to trochę osłodziło twoje cierpienia. Życzę żeby paluszek jak najszybciej się wygoił.
Jolu, wpadłam do ciebie, a tu tu takie u ciebie problemy z palcem i to przed samymi świętami. Dobrze, że chirurg przystojny był, to trochę osłodziło twoje cierpienia. Życzę żeby paluszek jak najszybciej się wygoił.
No mam branie u chirurgów
Ten dzisiejszy to może nie zupełnie "ciacho", ale umówił się ze mną na jutro
Dla wszystkich zatroskanych komunikat:
już mnie tak mocno nie boli