Jolu juz widzę jak się cieszysz na wyprawę działeczkowa mnie też by zachwycał pomysł na ogrodową szklarenkę ale to jeszcze w sferze dalekich planów życzę miłego pobytu na łonie natury, słoneczka i nie forsuj się zbytnio pozdrawiam cieplutko
Dziękuję za szersze spojrzenie na ogród. Lubię tak pozaglądać w podwórka, choć swoje niechętnie spojrzeniom udostępniam. Podoba mi się też pomysł nasadzeń między płytami. Wart skopiowania. Najlepiej jeszcze jakby to było coś co pod wpływem szturchnięcia nogami będzie pachniało. Macierzanka byłaby na miejscu.
bo aktualnie poszerzam rabaty i pomoc małża nieodzowna a jeśli planować to od przyszłej wiosny,żeby jakoś systematycznie działać i żeby na wszystko starczyło czasu, ach
No ,to chyba wieczorem, przed zachodem słońca, dach wciągniecie? Życzę dalszego montażu bez komplikacji!
Jolu wspaniałe wieści z działki, kwitnąco, kolorowo, zadbane wszystko, na ten wspaniały stół biesiadny ponownie zwróciłam uwagę, no i rzecz teraz najważniejsza...nowy, świetny tunel, poszalejesz, a mężusia wycałuj, satra się
Jolu, pooglądałam składanie tunelu, sąsiedzi moi mają wielkościowo podobny i co roku w nim ogórki 30 cm i bardzo wcześnie truskawki.
Masz dość dużą część warzywną i dużo luzu kwiatowego. U mnie gęsto posiane warzywka.