Mojego lapka bronić będą własna piersią, bo to moja łączność ze światem.
U nas też od kilku dni leje, grzmi, ... Podlewanie gratis A z chwastami się rozliczę jak wrócę
Za oknem widzę gniazdo na olbrzymim starym drzewie i kręcące się sroki. Fajny widok. Dziś widziałam jak jedna porwała z balkonu bułkę większą prawie od siebie
Natomiast na moim balkonie wojna! M. walczy z parą gołębi, które starają się założyć gniazdo w skrzynce balkonowej. Z tego co opowiada M. zdeterminowane są obie strony! Ciekawe kto wygra. Mój M. jest jeden, a gołębi para ...
Już kiedyś mieliśmy gniazdo z młodymi na balkonie i wiem co to oznacza
Dziękuję Jolu, za odwiedziny. Niech tylko pojawią się dobre wieści od Ciebie, a na razie myślę jak się czujesz i tak duchem jestem z Tobą.
Pozdrowienia, życzenia spokojnej nocy i bzowy bukiecik wysyłam.
... i miłych wieczornych odwiedzin , bo właśnie zauważyłam, że jesteś
Ale nie musisz się tłumaczyć Ja powien szczerze juz całkowicie odeszłam od papieru, poza literatura oczywiscie. Internet rządzi, tylko wiadomo, trzeba odsiewać ziarno od plew.
Wkurza mnie, że rozmawiam tu z Wami o moim zdrowiu a nie o kwiatkach, Jeszcze pewnie tydzień
M. dostał zlecenie zrobienia zdjęć aparatem, a nie komórką. Tylko nie wiem czy pogoda na to pozwoli , bo codziennie burze, ulewy. Dziś nawet było trochę bez prądu ...Ale widzę, że prawie wszędzie pogoda nieciekawa. Co za maj ...