Jotka ja również w to wierzę i ,że tą samą drogą podrzucisz czereśnie ,a i wypieki ,naleweczki i inne specjały kulinarne też wypieszczą moje podniebienie koleżanek forumowiczek ))
Pomimo wiatru i niepewnej pogody nacisnęłam pedały i ruszyłam zobaczyć co u mnie ...
Trochę zmokłam, ale warto było
Kwitną już wreszcie tytonie wyhodowane z nasionek
Cynie pokazują kolory (też moje z własnego wysiewu parapetowego)
Jotka to u Ciebie lepszy klimacik szybciej masz radości z własnych siewek ,a to takie miłe ...
Faktycznie, w tym roku pogoda sprzyja - ostatnie kilka dni w nocy pada, a w dzień ciepło - raj dla roślin
A te wysiewane - sprawiają szczególną radość ...
Wierzę, że kiedyś będzie można przesyłać zapach jako załącznik -
Jotka ja również w to wierzę i ,że tą samą drogą podrzucisz czereśnie ,a i wypieki ,naleweczki i inne specjały kulinarne też wypieszczą moje podniebienie koleżanek forumowiczek ))
Trzymam cię za słowo !))
Mam nazwy .Ta pierwsza jak pisałam narcyzowe niższa mieszanka Roulette Mamy i tak dobrze z kwitnieniem na obu opakowaniach jest napisane ,że kwitnie dopiero od lipca
U mnie kwitną słoneczniki ,widziałam gdzieś też już u kogoś te piękności ,ale powiem szczerze to kwiaty późnego lata chyba takimi powinny zostać ...
Trzymam cię za słowo !))
Mam nazwy .Ta pierwsza jak pisałam narcyzowe niższa mieszanka Roulette Mamy i tak dobrze z kwitnieniem na obu opakowaniach jest napisane ,że kwitnie dopiero od lipca
U mnie kwitną słoneczniki ,widziałam gdzieś też już u kogoś te piękności ,ale powiem szczerze to kwiaty późnego lata chyba takimi powinny zostać ...