Mala_Mi
14:48, 20 sty 2012

Z mojego doświadczenia powiem tak, że ceny zbytnio się nie różnią.... ale przy dużej ilości ma już znaczenie i 5%.
Towar przechowują i nie ma problemu. Ale zdażyło mi się że musiałam upomnieć się o towar, bo nie mieli wszytkiego co chciałam.... na moją prośbę przesyłka dotarła w dwóch rzutach. Potrafią też przysłać bardzo wcześnie, bo w szkółce wiosna, a u nas zima... I musiałam sama przechowywać sadzonki przez 3 tygodnie. Z braku warunków do przechowywania lekko zmarniała część.
Nie pamietam u kogo to kupowałam sadzonki, przyszły piękne, duże, zdrowe, w ilości większej niz zamawiałam...... chciałam jeszcze zamówić u tego samego sprzedawcy i co...okazało się, że już wszystko sprzedał co miał do sprzedania.
To są plusy i minusy kupowania wcześniej.....
Wszystko zlaezy u kogo się kupuje