Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

gierczusia 22:29, 03 sty 2013

Bea napisał(a)
[quote=

Wypadałoby wysłać anons

Instruktora narciarskiego poszukuję pilnie!

Gdyby nie to ,ze sama jeżdżę jak paralityk i uczyłam się dopiero niedawno to chętnie bym Cię podszkoliła
Zeta 20:33, 05 sty 2013

Witam w Twoim ogrodzie ....bardzo tu klimatycznie ...piękne masz rozchodniki ....białą odmianę też posiadam ... a wianek cuuudo super pomysł piękne też zdjęcia jesienne ...
A wogóle to nie taki mini ten ogród .....sądząc po takiej ilości roślin.....będę tu stałym gościem coś czuję.
Bea 23:36, 05 sty 2013

Zeta napisał(a)
Witam w Twoim ogrodzie ....bardzo tu klimatycznie ...piękne masz rozchodniki ....białą odmianę też posiadam ... a wianek cuuudo super pomysł piękne też zdjęcia jesienne ...
A wogóle to nie taki mini ten ogród .....sądząc po takiej ilości roślin.....będę tu stałym gościem coś czuję.

Dziękuję za odwiedziny i słowa uznania.

Co do ogrodu to z biegiem czasu okazuję się, że rozmiar zaczyna być bardzo odpowiedni.
Wymaga co prawna jeszcze trochę zmian, ale wszystko w swoim czasie.

Cieszę się, że wianek Ci się podobał, a mam już pomysł na następny zimowy wianek i dekorację świąteczne, ale to do realizacji w grudniu 2013 r.

Póki co wszyscy czekamy na wiosnę i dekoracje wiosenno - wielkanocne oraz zaplanowane zmiany i prace w ogrodach .

Zeto zapraszam i pozdrawiam
jagoda99 00:36, 06 sty 2013

Piekny masz ogrod i wcale nie taki w miniformacie
pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 12:01, 06 sty 2013

Bea napisał(a)

Nie jeżdżę na nartach

Czas to zmienić! Pozdrawiam noworocznie

Wypadałoby wysłać anons

Instruktora narciarskiego poszukuję pilnie!

Dawaj na spotkanie ogrodowiska na nartach... będą tam tacy jak i Ty... a i jaki instruktor się może znajdzie W kupie raźniej
gierczusia 12:08, 06 sty 2013

Beatko ... oglądam i oglądam ten Twój ogród i napatrzeć się nie mogę być może dlatego że stanowi dla mnie pociechę , że cosik niewielkiego może dawać spektakularny efekt może za parę lat u mnie będzie choć troszku podobnie ... Mam gaulterie , pieriski, , rozchodniki na zielonym dachu , dąbrówki ... I bluszczyk uwielbiam ...a ja z tylu mam pierisa i nigdy nie okrywałam i ma się ok , zawsze kwitnie...a z przodu mam laurowiśnię ... Co roku mi kompletnie wymarza... . To Ci zagadka .. pozdrawiam gorąco... Bo u nas nawrót zimy, to gorąco się przyda
Enya73 12:20, 06 sty 2013

Bea, na naukę to zapraszam do mnie na Sportową Dolinę
Milka 17:50, 06 sty 2013

Bea, też namawiam na narty...ja mam długa przerwę i jak nowicjusz będę zaczynać, ale jak załapię na nowo, to już będę znowu wypady na narty robić, tylko zacząć i już!
Bea 18:09, 06 sty 2013

muszę nabrać odwagi bo ja ostatnio narty na nogach miałam .......

strach pisać ile lat temu

chyba mogłabym na nartach pilnować miejsca przy barze
gierczusia 18:50, 06 sty 2013

Bea napisał(a)
muszę nabrać odwagi bo ja ostatnio narty na nogach miałam .......

strach pisać ile lat temu

chyba mogłabym na nartach pilnować miejsca przy barze
Beatko tego się , podobnie jak łyżew i roweru, nigdy nie zapomina !! miałam podobną przerwę z łyżwami... A po przerwie....Pierwsze ruchy koślawo a pooootem ... Już poszło odwagi !! Dasz radę... I to nie tylko pilnować miejsca przy barze