Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - co dalej?

Mój ogród - co dalej?

ewaglen 11:18, 04 lut 2012

To napewno bardzo ładna jest Twoja sypialnia Sylwio Ja właśnie jestem w trakcie malowania sypialni. Malarze na dole pracują, a ja na górze klikam Właśnie wyklikałam sobie sukieneczkę w identycznym kolorze jak ta, w której jestem na zdjęciu
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienka_damska/11/0/0
Ale sypialnię maluję na jasny, nie wiem jak określić, bo nie żółty, nie łosoś, nie beż, tylko taki naturalny, budyniowy. Nastrój będę czarować kolorami szmat i ozdób Ku czerwieni koralowej się skłaniam przy ciemnych meblach. Taki kolor mam w przedpokoju i na klatce schodowej otwartej, wiec jak drzwi do sypialni otworzę to podobny kolor będzie ładnie nawiązywał, mam nadzieję
ewaglen 11:34, 04 lut 2012

Ja też żałuję Aniu, że nie mam jeszcze większych okien Zawsze się chyba chce inaczej niż się ma... Przynajmniej w moim przypadku
Syla 11:40, 04 lut 2012

ewaglen napisał(a)
To napewno bardzo ładna jest Twoja sypialnia Sylwio Ja właśnie jestem w trakcie malowania sypialni. Malarze na dole pracują, a ja na górze klikam Właśnie wyklikałam sobie sukieneczkę w identycznym kolorze jak ta, w której jestem na zdjęciu
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienka_damska/11/0/0
Ale sypialnię maluję na jasny, nie wiem jak określić, bo nie żółty, nie łosoś, nie beż, tylko taki naturalny, budyniowy. Nastrój będę czarować kolorami szmat i ozdób Ku czerwieni się skłaniam przy ciemnych meblach.

U mnie w sypialni kolor na ścianach to przełamana biel a cała reszta w tych kolorkach o których wspomniałam aaaa i cieeemmne meble..... Super kiecka .... szkoda , że na taki fason nie mogę sobie jednak pozwolić ....
Syla 11:42, 04 lut 2012

ewaglen napisał(a)
Ja też żałuję Aniu, że nie mam jeszcze większych okien Zawsze się chyba chce inaczej niż się ma... Przynajmniej w moim przypadku

Co prawda to prawda .....
ewaglen 11:42, 04 lut 2012

To jednak ściany tez masz jasne.....Kolory w pomieszczeniu zawsze można zmienić jak się znudzą, jeśli to tylko zasłony, czy narzuta...
Syla 11:57, 04 lut 2012

ewaglen napisał(a)
To jednak ściany tez masz jasne.....Kolory w pomieszczeniu zawsze można zmienić jak się znudzą, jeśli to tylko zasłony, czy narzuta...

ściany jasne , narzuta i zasłony w kolorze , wezgłowie do łóżka tapicerowane w kolorze oraz dywanik z dłuuugim włosiskiem
ewaglen 12:01, 04 lut 2012

I wszystkie te dodatki a takim amarancie? Zadowolona jesteś? Napewno jest pięknie
ewaglen 12:02, 04 lut 2012

Ja dopiero czekam na meble. Mają mi zrobić na koniec lutego.
Eve 12:49, 04 lut 2012

Witaj imienniczko

Z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim pięknym ogrodzie, jest świetny! Pięknie skomponowany, zadbany, czyściutki, dom tarasy i altana w ogrodzie miodzio

Na pewno będę u Ciebie częstym gościem!

Mam pytanie odnośnie pelargonii, które masz w gruncie, świetne Ci rosną, ja już 2 razy próbowałam, ale deszcze wykańczały kwiaty Teraz sadzę tylko w donicach, które stawiam w osłoniętych miejscach. Co robisz ze swoimi, że tak piękne kwitną?

Jeśli chodzi o taras, to postaw tam dużo donic z kwiatami, może psiankę z niebieskim kwiatami? Pasowałaby tam bardzo. Jeden problem, trzeba ją chować na zimę.

A tego co wyczytałam szukałaś też jakiś niebieskich roślin na rabatę, może barbula? Kwitnie dość późno, więc byłby kolor późnym latem, rośnie do 1,5 bo to mały krzew jest, mogłabyś go wcisnąć gdzieś między iglaki

ewaglen 13:01, 04 lut 2012

Ewa, jeśli chodzi o pelargonie - nic nie robię, jakoś same się wybroniły. Taras chcę zagospodarować, ale opór męża muszę najpierw pokonać, bo sama tych donic nosić nie będę. Poza tym mamy tylko jednostanowiskowy garaż, nie mamy gdzie trzymać donic zimą. Napewno zazielenię swój tarasik
Nie znam tej barbuli,muszę się jej przyjrzeć. Interesują mnie niebieskie kwiaty, ale ciemne, nie jasne.
Pozdrawiam i klikam zobaczyć Twój ogród