pamelka
11:06, 08 sty 2012
Niektórzy krytykują sosny ościste, a jak dla mnie to są piękne drzewa, do tego wolno rosnące i można je prowadzić na bonsai. A u Ciebie piękne już, spore okazy.
W przedogródku dosadziłabym pięknie kwitnące sasanki, wiosną bardzo cieszą oczy, a w ogrodach skalnych bardzo ładnie się prezentują. Nie wiem tylko czy chcesz przełamywać iglastą elegancję czymś kwitnącym
Ewa a nie myślałaś o funkiach /hostach/, tył wrzosowiska obsadzić takimi średniego wzrostu
Wrzosy najpiękniejsze jesienią, a wiosną i latem .....Hosty zieloniutkie, zielono-białe, zielono-żółte, jakie tam sobie wybierzesz, urozmaicą nieco zieleninkę z tyłu. Dodatkowo niektóre mają piękne kwiatostany, które, jeśli nie pasują do aranżacji można usuwać nie szkodząc roślinie.
W przedogródku dosadziłabym pięknie kwitnące sasanki, wiosną bardzo cieszą oczy, a w ogrodach skalnych bardzo ładnie się prezentują. Nie wiem tylko czy chcesz przełamywać iglastą elegancję czymś kwitnącym

Ewa a nie myślałaś o funkiach /hostach/, tył wrzosowiska obsadzić takimi średniego wzrostu