Nowa12
14:09, 04 sty 2019

Dziękuję Dominika za te linki. Przeczytałam i wywnioskowałam z nich (mam nadzieję że dobrze), że najpierw wykonuje się wiosną wszystkie zabiegi pielęgnacyjne tj. wertykulacja, aeracja, nawożenie i dosiewki a potem koszenie jak podrośnie i dopiero odchwaszczanie. Nie wydedukowałam jedynie czy najpierw nawożenie całości a potem dosiewki? Bo rozumiem że dosiewek przez jakiś czas nie można nawozić.
Buty z kolcami do aeracji nawet kupiłam ale na takim metrażu to chyba nie zda egzaminu. Taka chyba bardziej forma rekreacji i uciechy dla sąsiadów
.
Ostatnio w programie o najpiekniejszych ogrodach spec od trawników powiedział że gdyby miał wymienić jedną, najważniejszą czynność jaką trzeba wykonać przy trawniku to byłoby to napowietrzanie.
Buty z kolcami do aeracji nawet kupiłam ale na takim metrażu to chyba nie zda egzaminu. Taka chyba bardziej forma rekreacji i uciechy dla sąsiadów

Ostatnio w programie o najpiekniejszych ogrodach spec od trawników powiedział że gdyby miał wymienić jedną, najważniejszą czynność jaką trzeba wykonać przy trawniku to byłoby to napowietrzanie.