Cha, cha. Leżak atrapa. Właśnie tak bym chciała koła połączyć też z liniami prostymi. Wiem że za dużo tych łuków i dzióbków, trochę już zlikwidowaliśmy. Ale zawsze się to wiąże ze sporymi przeróbkami na rabatach.
W przyszłym sezonie zajmę się dolnym piętrem ogrodu i tam bym już chciała coś zrobić docelowo lub przynajmniej na dłużej.
Agatko spróbowałam, tylko proszę się nie śmiać, o lustrzane odbicie rabat mi chodziło, cosik takiego... ale nie wiem jak w realu u Ciebie by to wyglądało... tak jakoś mi się rzuciło, jak fotkę u Ciebie zobaczyłam... w kwadratach bym posadziła coś jednakowego, żeby takie wejście-bramę do ogrodu by zrobiło... luźne przemyślenia
Teraz już wiem o co ci chodziło . Rabata przy domu jest świeżutka bo tegoroczna więc muszę poczekać aż dojrzeje i wtedy może poczynię na niej zmiany. Pewnie dobrze by było ją powiększyć. Za dużo wygibasów i wywijasów już bym nie robiła bo mam ich mnóstwo na reszcie ogrodu ale na pewno można byłoby coś jeszcze dorobić, dokleić . Dziękuję Moniczka.
Monia to pierwsze kółko jest dokładnie tak zrobione jak narysowałaś. Czyli ostrożnie na początek . Ale spokojnie można byłoby dolepić ten kawałek, który narysowałaś i może kiedyś tak go zrobię bo fajnie to wygląda. Teraz muszę skupić się na tym dolnym kółku bo to jest plan na wiosnę . Wielkie dzięki za fajne pomysły .